saltar al contingut principal
Cercar
URV

Formació en salut


EsportsURV organitza les xerrades saludables relacionades amb l’activitat fisica i l’esport.

Des d'Esports URV volem fomentar la pràctica d'un estil de vida saludable entre tota la comunitat universitària. Per això, oferim la posibilitat de assistir a diverses xerrades destinades a la formació en àreas relacionades amb l’esport, l’activitat física i la salut. És una excel·lent oportunitat per apendre coneixements teòrics i pràctics explicats per professionals del sector. Son útils per a tothom i, principalment, per a qualsevol esportista ja sigui per a millorar el seu estil de vida, o per apendre eines de caràcter vital com els primers auxilis.

En la present edició, us presentem les següents conferències:

  • ATENCIÓ CANVI D’AULA! → Aula 303 Campus Catalunya

  • Xerrada Superfoods: S’ha arribat al limit d’inscripcions (places exhaurides). De totes maneres, en el cas d'estar interessat/da, podeu enviar un correu electrònic a esports@urv.cat

  • Xerrada Formació Suport Vital Bàsic: S’ha arribat al limit d’inscripcions (places exhaurides). De totes maneres, en el cas d'estar interessat/da, podeu enviar un correu electrònic a esports@urv.cat
Preu:

Les xerrades són gratuïtes

Reconeixement acadèmic

Els inscrits a les xerradas comptaran amb el reconeixement acadèmic d'Esports URV amb un valor de 12,5 hores, acumulables a altres activitats durant el curs acadèmic. Caldrà presentar una memòria en el plaç d’una setmana a EsportsURV.

A més a més, en cas d’asisitir a la xerrada de suport vital bàsic (RCP) , s'otorgarà al participant una acreditació expedida pel Comité Català de Ressuscitació (CCR)