saltar al contingut principal
Cercar
URV


Si estàs interessat/da i vols formar part de l'equip URV només ens has d'enviar un  correu a comp(ELIMINAR)@urv.cat indicant la teva intenció de participació.  El primer entrenament amb l'equip URV serà dimecres 13 d'abril a les 19'30h al Complex Educatiu Tarragona .

EsportsURV per aquest curs 2015/2016 proposa a tots/es els estudiants de la URV formar un equip d'un esport creixent com és l'Ultimate-Frisbee. Al curs 2013/2014 EsportsURV va tenir el  primer equip d'Ultimate i va participar als Campionats de Catalunya d'aquell curs. 

Aquest any es vol recuperar aquest esport i s'impartirà una sessió informativa per donar a coneixer-ho. Posteriorment es convocaran uns entrenaments i finalment es participaria als Campionats de Catalunya Universitaris 2016. Important és la composició de l'equip, es permet la participació tant de nois com noies al ser un esport mixte. 

El proper dilluns 11 d'abril a les 18'30h al Campus Catalunya es farà una presentació de la modalitat esportiva Ultimate-Frisbee amb l'objectiu de crear un equip URV. Comptarem amb el suport del Club Ultimate Tarragona on podreu veure en la seva web més informació sobre aquest esport. http://ultimatetarragona.com/

Programa:

  • 18'30h Aula 422 del Campus Catalunya .  Breu explicació de l'esport, regles , competició i objectius.
  • 19'00h petita demostració i contacte amb el frisbee a la Plaça de la Concòrdia del Campus Catalunya
  • 20'00h invitació a l'entrenament del Club Ultimate Tarragona al C.E Laboral .

Desde EsportsURV es vol crear un equip propi d'Ultimate-URV (mixte) i poder participar als Campionats Universitaris de Catalunya d'esports de platja en la modalitat d'Ultimate.  En aquest enllaç trobareu més informació: /esports/esportsdeplatja.html

 

T'esperem !!!

VÍDEO ULTIMATE