saltar al contingut principal
Cercar
URV

Fes-te soci!


EsportsURV té per objectiu fomentar la pràctica de l’activitat física (AF)  i l’esport a la nostra universitat, ja que aquesta pràctica és del tot necessària per tenir una bona condició física i gaudir d’una vida saludable. Fer-se soci d'EsportsURV només té un cost de 21€ per curs acadèmic.

Els nostres socis/es poden: 

  • Iniciar-se en cursos de formació esportiva i iniciar-se en esports i AF tan diversos com patinatge urbà, ritmes llatins, running, capoeira, curses d’orientació, golf, hípica, ioga, tai-txí, tennis, pàdel, bàdminton, tir amb arc, activitats nàutiques, submarinisme.
  • Participar en les lligues universitàries de futbol sala o futbol 7 amb equips dels seus centres universitaris, així com en les de pàdel i basquetbol 3x3.
  • Competir en els Campionats Universitaris de Catalunya i d’Espanya representant la URV.
  • Practicar AF i esport en condicions avantatjoses en entitats esportives amb les quals la URV ha signat conveni.
  • Gaudir d’activitat de lleure com per exemple el Kayak o Bicicleta de Muntanya. 
  • Llogar a preu econòmic el Pavelló del Campus Sescelades  per jugar-hi bàsquet, bàdminton, voleibol i futbol sala (no reglamentari). 

Qui es pot fer soci/a?

  • Tots els membres de la comunitat universtària: estudiants URV i de programes de mobilitat, PAS i PDI. 
  • Els familiars directes (parella i fills) de tots els membres de la comunitat universitària. 

Com pots fer-te soci/a?

Per obtenir la condició i els avantatges de soci teniu dues opcions:

1.   En qualsevol moment del curs, des de la pàgina Inscripció socis EsportsURV (el pagament es realitza mitjançant targeta de crèdit o ingrés bancari).

2.   Per l'automatrícula: en l'apartat del detall econòmic, on diu: "AGREGAR SERVEIS", selecciona "INCORPORAR SERVEI D'ESPORTS". Un cop matriculat i a partir del 8 de setembre, vine a la nostra oficina i recull el teu carnet.

Recollida del carnet de soci/a

Un cop t'hagis matriculat i a partir del 8 de setembre, us podeu dirigir al vostre CRAI per sol·licitar el carnet i en un parell de dies el tindreu al mateix CRAI, o anar a EsportsURV al Campus Catalunya (SACU) i recollir-lo al moment.