saltar al contingut principal
Cercar
URV

Com vincular-se a EsportsURV


Tots els membres de la comunitat universitària (alumnes, personal docent i personal administratiu), així com la seva família directa (parella i fills), tenen la possibilitat de vincular-se a EsportsURV. Els vinculats a EsportsURV gaudeixen de nombroses avantatges:

PODRÀS GAUDIR DE TOTS AQUESTS AVANTATGES PER L’ECONÒMIC PREU DE 26€ EN UN ÚNIC PAGAMENT PER SEMPRE. ÉS A DIR, MENTRE SIGUIS MEMBRE DE LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA I T’HAGIS VINCULAT ALGUN COP A  EsportsURV. 

 COM A NOVETAT, T’OBSEQUIAREM AMB UNA SAMARRETA DE REGAL AL VINCULAR-TE A  EsportsURV . Pots passar a recollir-la al Servei d’Atenció a la Comunitat Universitària – EsportsURV ( Campus Catalunya ). Horari : 9:30h a 13:30h . Fins exhaurir existències. 

Procediment: 

  • A través de l'automatrícula: dins de l'apartat de Detall Econòmic, al subapartat Agregar Serveis, seleccionant l'opció Incorporar Servei d'Esports.
  • Durant el curs acadèmic: a partir del 17 de setembre del 2018 sempre hi haurà possibilitat de vincular-se online ( AQUÍ

S’emetrà una acreditació als vinculats que necessitin presentar-ho a les entitats amb conveni. La vigència com a  vinculat a EsportsURV es mantindrà sempre que la persona tingui la condició de membre de la comunitat URV.