saltar al contingut principal
Cercar
URV

One Billion Rising


L'Observatori de la Igualtat de la URV, l'Ajuntament de Tarragona i l'Institut Català de les Dones es sumen a la iniciativa 'One Billion Rising', una acció organitzada a nivell internacional basada en l’estadística que 1 de cada 3 dones a tot el món seran agredides o violades en algun moment de  la seva vida. Això significa que, tenint en  compte que la població mundial és de 7 bilions de persones, la situació de violència afecta a més d’un bilió de dones i nenes.

Com a reivindicació, es durà a terme una acció global en què tothom qui ho vulgui pot organitzar i participar dels actes, sota el precepte de “sortir, ballar, rebel·lar-se i demanar que pari la violència”, per demostrar com la força col·lectiva i la solidaritat travessa fronteres contra actes violents.

A Tarragona, tothom qui vuilgui es pot sumar a la flashmob que tindrà lloc el dia 14 de febrer a les 18h a la Plaça de la Font (a les 17.30h es farà un assaig previ) i des d'EsportsURV us animem a “sortir, ballar, rebel·lar-se i demanar que pari la violència”!

Podeu aprendre la coreografia i saber-ne més de la iniciativa clicant aquí