saltar al contingut principal
Cercar
URV

CAMPIONAT D’ESPANYA UNIVERSITARI 2016 –TAEKWONDO– 7 i 8 maig Los Alcazares (Murcia)

Tres estudiants de la URV han participat aquest cap de setmana en els Campionats d'Espanya Universitaris de Taekwondo. La UCAM ha sigut la organitzadora del campionat celebrat a Los Alcazares (Murcia).

Gibeth Gallego (-62kg) ha sigut la única  estudiant URV (Dret)  que ha aconseguit metall. Un bronze molt merescut degut al seu forçat canvi de pes ; Gibeth va fer argent als Campionats de Catalunya Universitaris (CCU16)  en el seu pes (-57kg) i per participar als CEU16 va pujar de pes.

Judith Asensio (-57kg) ,estudiant de Fisioteràpia i actual campiona dels CCU16 tenia la plaça assegurada en aquests CEU16. El sorteig va emparellar a Judith amb Diana Vázquez (argent als CEU15 en -62kg) . La tarragonina va caure en vuitens (2-0) amb Vázquez, estudiant de la Universitat Católica San Antonio .

Esther Moreno ( - 53kg) , estudiant del Grau d'Anglès i actual campiona dels CCU16 participava per primera vegada en uns Campionats d'Espanya Universitaris (igualment que Judith) . A quarts de final era derrotada per Beatriz Expósito de la Universitat del País Basc que posteriorment es va proclamar  campiona dels CEU16.

Aquest proper juliol,  les tres taekwondistes URV participaran als European University Games (EUG16) 

Resultats CEU16:

http://www.ucamdeportes.com/competiciones/campeonato-de-espa%C3%B1a-universitario-2016/taekwondo

EUG16:

http://eug2016.com/sport-posts/taekwondo/