saltar al contingut principal
Cercar
URV

La URV caminarà 100 km a la Oxfam TrailWalker Girona

L'equip «URV Solidària» participa el proper dissabte 14 d'abril en la Oxfam TrailWalker Girona que recorre 100 km entre Olot i Sant Feliu de Guixols per recollir fons per projectes contra la pobresa i per la potabilització d'aigua. La TrailWalker és el major event esportiu i solidari per equips del món.

Els membres de l'equip són José Antonio Gómez, Alícia Domingo, Enric Castelló, David Cerveró, Enric Gómez i Susana Borràs, els quatre primers com a marxadors i els dos segons com a equip de suport. L'equip ha assolit una bona recaptació que ha estat destinada a Oxfam Intermón.

L'Oxfam Trailwalker és una marxa que es realitza a diverses ciutats del món i és l'única ultratrail que combina un repte personal, un repte d'equip (els quatre participants han d'arribar a meta junts) i una causa solidària de grans dimensions. La TW Girona d'aquest any ha assolit rècords de participació. Hi sortiran 2.600 persones (més de 400 equips) que han de realitzar el recorregut en menys de 32 hores seguides. L'organització ja ha recaptat 870.000 euros per a projectes solidaris de lluita contra la fam i pel dret a l'aigua.

L'equip de la URV ha comptat amb l'especial col·laboració del Servei de Publicacions de la URV, del Servei d'Esports de la URV i d'URV Solidària. Els membres de l'equip han volgut agrair a tota la comunitat universitària la implicació i especialment a les persones i empreses que han donat suport en les activitats per recaptar fons.
Links d'interès:

TW Girona

http://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/tw-girona-2016