saltar al contingut principal
Cercar
URV

La URV aconsegueix dues medalles al Campionat d’Espanya Universitari de natació

Laura López Cobos, estudiant de Grau d'Enginyeria Química,ha aconseguit aquest cap de setmana dues medalles al Campionat d'Espanya Universitari representant a la Universitat Rovira i Virgili. Laura  ha obtingut medalla d'argent als 50m braça amb un temps de 34.70, darrera de la nedadora olímpica Jessica Vall de la Universitat Catòlica San Antonio (UCAM) i una de bronze als 200m braça amb un crono de 2.47.63. arribant  també després de Jéssica Vall i de Sara Vázquez de la Universitat de Valencia.

La resta de nedadors i nedadores que han representat la URV entrenats per Gemma Zapater han estat Judit Rosell Bartolí de Nutrició Humana I Dietètica (50 braça,100 braça i 200 lliures), Sara Cabré Bargalló d'Administració i Direcció d'Empreses (50 i 100 lliures), Biel Arilla Ràfols, estudiant de Fisioteràpia (50 i 100 esquena i 100 papallona) i Oriol Legarre Ruiz del doble grau d'Enginyeria Eléctrica i Electrónica (200 braça). Tots ells van participar en diverses proves i van nedar per primera vegada en la història de la URV una prova de relleus en un campionat d'aquest nivell.  Va ser el relleu 4x100 lliures mixte quedant en 17ena posició amb un temps de 4.07.95

La competició celebrada a Alcorcón i organitzada per la Universitat Camilo Jose Cela de Madrid ha comptat amb la presència de 45 universitats de l'estat i més de 300 esportistes d'alt nivell com els mundialistes Melani Costa, Alan Cabello, Víctor M. Martín, Antonio Arroyo o Marc Sánchez. 

RESULTATS Y CLASIFICACIONS:

http://www.deportes.ucjc.edu/wp-content/uploads/2016/04/Resul-1.pdf

Laura López Cobos al pòdium

Equip de natació de la URV al Campionat d'Espanya: Esquerra a dreta: Oriol Legarre, Biel Arilla, Laura López, Judit Rosell, Sara Cabré i Gemma Zapater)