saltar al contingut principal
Cercar
URV

FINAL LLIGA UNIVERSITÀRIA URV de FUTBOL SALA 15/16

Dimecres 19 de maig va tenir lloc la final de la LLIGA URV de futbol sala al Pavelló Olímpic de Reus. Els dos equips finalistes van ser Gorditos F.C & Nottingham Prisa. El resultat final de 1-2 donava guanyador a l'equip Nottingham Prisa amb dos gols de Cozar i Martínez per contra de l'únic gol de Peris de Gorditos F.C.

A l'entrega de premis també es va reconèixer al "Millor porter", Pablo Escribano Escribano de l'equip Esfínter de Milan i al "Màxim golejador" Marc Calvo Sastriques de l'equip Roch&Ball F.S.

Un total de 16 equips i 168 jugadors han participat a la LLIGA URV de futbol sala aquest curs 2015/2016. La lliga té dues fases, la fase regular va iniciar-se al novembre i fins principis d'abril. Al maig els 8 primers equips classificats van passar a jugar la fase final ( quarts , semifinals i final). Els 8 equips classificats van ser: Roch&Ball F.C, Isotópos de Springfield, Esfínter de Milan, Nottingham Prisa, Gorditos F.C, Ratas Mecánicas, Hakkuradio SPSP 101.0 i Real Majueres Balompie.

Aquest curs, com a novetat, el cos arbitral ha sigut del Consell Esportiu del Baix Camp.