saltar al contingut principal
Cercar
URV

Diverteix-te fent activitat física!


Des d'EsportsURV volem que facis activitat física quan tu puguis i quan tu vulguis, però sobretot volem que tu passis bé fent esport!

Per això comencem classes gratuïtes de Zumba per a tots els nostres socis d'EsportsURV: estàs preparat o preparada per divertir-te i posar-te en forma?


El programa Zumba Fitness® és exactament això: divertir-se mentre et poses en forma. És una festa d’ acondicionament físic vigoritzant i fàcil de seguir. S’inspira en la música llatina per cremar calories mitjançant el ball i actualment proporciona salut i alegria a milions de persones.

T'apuntes? És molt fàcil!

La filosofia d'aquestes classes dirigides és que vagis a les sessions que vulguis i quan puguis, entenem que, per diversos motius, els estudiants teniu diferents activitats i obligacions que canvien cada setmana i creiem que això pot ser una bona idea per vosaltres.

Per tant, només caldrà que us inscriviu a les sessions que podeu anar. De moment, teniu un primer bloc de sis sessions per escollir: 7, 14, 21 i 28 de novembre, i 5 i 12 de desembre.

Podeu anar a un, dos, tres...o tots els dies! Per exemple, pots apuntar-te  el primer, el segon i el cinquè dimecres, ja que el Zumba Fitness® no requereix haver d'assistit a la classe anterior per dur a terme la sessió, cada dia és diferent!

És imprescindible estar inscrit a la sessió. Si una persona té dues faltes d'assistència injustificades, quedarà automàticament esborrada de la resta del bloc de sessions al que estigui apuntat per tal de donar cabuda a una altre estudiant/a interessat/da. Recomanem que comproveu diràriament la disponibilitat de places, perquè es poden anar alliberant.

Us demanem que només us apunteu a aquelles sessions que podreu assistir amb total seguretat, per tal de donar l'oportunitat de participar a altres persones que també hi puguin estar interessades. Tanmateix, si no podeu assistir a alguna classe a la que prèviament us heu apuntat, agraïm que aviseu a EsportsURV de que no hi anireu, per tal d'alliberar la plaça.

Inscripció

1. Omple la fitxa d'usuari (recorda que has de ser soci d'esportsURV)

2. Inscriu-te a les sessions a les que podràs anar aquí. Possa el teu nom complet i marca les classes dirigides que t'interessen. És molt important que cliqueu 'desar' un cop heu escollit les classes que us interessen.

3. Ves, ensenya el teu carnet i gaudeix del Zumba Fitness®!

Les classes

 • Professora titulada: Elisabeth Montero Sanjuan
 • Horari: dimecres de 17 a 17.50h
 • Calendari - Bloc 1: 7, 14, 21 i 28 de novembre, i 5 i 12 de desembre
 • Lloc: Pavelló del Campus Sescelades (Pavelló FCEP) - Sant Pere i Sant Pau (Tarragona) 

Consideracions

 • Els assistents hauran de portar roba i calçat còmode i esportiu per realitzar l'activitat.
 • Només podran fer l'activitat els socis/es d'esportsURV
 • S'ha de presentar el carnet de soci/a d'esportsURV a l'entrada del Pavelló per realitzar l'activitat.
 • Es reserva el dret d'anul·lar l'activitat si no té un mínim inscrits.
 • Podran inscriure's 25 persones com a màxim
 • Si una persona té dues faltes d'assistència injustificades, quedarà automàticament esborrada de la resta del bloc de sessions al que estigui apuntat
 • Dies abans a l'inici d'un segon bloc, aquells que hagin omplert la fitxa d'usuari rebran un correu per tal de poder inscriure's al següent bloc de classes.

EsportsURV


 Av. Països Catalans 5-7

  43007 Sant Pere i Sant Pau (davant Campus Sescelades)

 977 558 833

 esports(ELIMINAR)@urv.cat

 Atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h.