saltar al contingut principal
Cercar
URV

Diverteix-te fent activitat física!


Des d'EsportsURV volem que facis activitat física i que tu passis bé fent-la!

Per això et convidem a participar en la 1a Cursa popular i universitària OrienteeringURV. Serà una cursa per a tot tipus de nivells, si encara no l'has provat, és l'oportunitat de conéixer aquesta activitat físicoesportiva i posar a prova la teva habilitat d'orientació! Abans de l'inici de la cursa es  donarà una explicació del què són les curses d'orientació i de la cursa en qüestió.

A la cursa, podran participar tant estudiants, com PAS i PDI com corredors populars, amb o sense experiència, que vulguin provar la modalitat Sprint i Micro-sprint.

La cursa es realitzarà al Campus Sescelades, un terreny que es presenta a priori amb certa dificultat tècnica degut a la gran quantitat de detalls que determinen eleccions d'itinerari diversos. Una bona oportunitat per provar aquest tipus d'activitat per aquells que encara no la coneixen i gaudir amb d'altres participants més experimentats (es tracta d'una cursa puntuable a la Copa Tarragona). 

Programa

Orienteering URV pretén apropar aquest esport a la majoria de públic a través de la modalitat Sprint, curses de dificultat tècnica baixa però que requereixen de molta concentranció ja que son molt ràpides. Però també es pot anar més enllà amb la micro-sprint al final de cada sèrie.

  • Lloc: Campus Sescelades
  • Horari: divendres, 9 de novembre de 19 a 21h  

Inscripció

Les incripcions es realitzen a través del portal d'Airelliure. Haureu d'omplir el formulari d'inscripcions i fer el pagament de la quantitat corresponent depenent del tipus d'usuari que sou. Destaquem que la inscripció inclou l'assegurança de l'activitat. 

Consideracions

  • Es tracta d'una cursa per a tots els nivells, tant si en sabeu com si no, podeu inscriure-vos, ja que es donarà una explicació del funcionament de les curses d'orientació i del funcionament de la cursa en qüestió.

  • És recomanable portar frontals per a il·luminar el terreny, ja que la cursa és nocturna

  • L'organització possarà a disposició dels participants tot el material necessari per a la cursa, com la brúixola i el mapa. Els participants també tindran avituallament líquid.

  • El cronometratge es realitzarà amb sistema electrònic Sportident, amb el que disposarem de resultats a l'instant. Aquells que no disposin de targeta electrònica Sportident hauràn de depositar el seu DNI a la recepció.

  • Hi haurà premis per als 3 primers classificats universitaris i obsequis per a tots els participants.

  • Més informació i característiques tècniques de la cursa aquí.

EsportsURV


 Av. Països Catalans 5-7

  43007 Sant Pere i Sant Pau (davant Campus Sescelades)

 977 558 833

 esports(ELIMINAR)@urv.cat

 Atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h.