saltar al contingut principal
Cercar
URV

IV Caminada "A bon pas fem salut a Tarragona" amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física

Ahir dimecres 6 d'abril es va celebrar la IV Caminada "A Bon pas fem salut a Tarragona "coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física. VA ser una caminada oberta a la participació i d'inscripció gratuïta amb una durada de tres hores incloent el temps d'escalfament i estiraments a l'inici i al final.

La concentració va tenir lloc a les 17 hores a l'esplanada dels Camps de Mart davant del Departament de Salut (Av Maria Cristina, 54 de Tarragona). La sortida va ser a les 17,30h per retornar-ne al mateix punt.

El recorregut consistia en una ruta circular urbana, de fàcil nivell, que transcorria des del Camp de Mart, es va passar per l'interior del Passeig Arqueològic i per l'Amfiteatre Romà, per continuar per la platja del Miracle fins acabar al mateix lloc de sortida. La durada era de sis hores amb estiraments inclosos.

Les entitats organitzadores de l'esdeveniment van ser les representacions territorials de l'Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut, la Secretaria General de l'Esport del Departament de Presidència, EsportsURV de la Universitat Rovira i Virgili i el Consell Esportiu del Tarragonès. A més, es va comptar amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona.

Els objectius eren conscienciar dels beneficis de la pràctica d'exercici físic amb la pràctica de 30 minuts diaris en els adults així com mantenir-se actius en totes les edats.

Pel que fa a la participació, aquesta va ser de 110 persones de les quals una vintena pertanyen a la URV, majoritàriament al Personal d'Administració i Serveis.