saltar al contingut principal
Cercar
URV

II Jornada d'Activitat Física i Esport a la Seu del Baix Penedès


El proper 22 de gener se celebrarà a la Seu del Baix Penedès la II Jornada d'Activitat Física i Esport. Aquesta és una de les tres jornades que durant aquest curs acadèmic es duran a terme en aquesta seu. 

Aquesta iniciativa ha sorgit dels estudiants del Grau d'Educació Infantil i ha rebut el suport de la Responsable del Grau, del personal docent i PAS de la Seu i està organitzat i sostingut per EsportsURV, amb la col•laboració del Patronat Municipal d'Esports del Vendrell i la ONCE.

Programa:

9:30 Activitat dirigida per David Huguet Mora del Centre de Recursos Educatius de l'ONCE a Barcelona

Aquesta sessió consistirà en fer una simul·lació d’una activitat de sensibilització per conscienciar als estudiants de les condicions en que participa un alumne amb discapacitat visual, tant sigui cec o de baixa visió.

11:00 Activitat de caiac

Es farà una introducció al caiac i després es realitzarà una sortida al mar. Us fem saber que en principi no us mullareu mentre feu aquesta activitat.

L'activitat inclou tot el material (caiac, pala, cubre, armilla, anorac, bossa estanca), assegurança i el guia titulat que ens acompanyarà.

INSCRIPCIONS:

Les inscripcions es faran a nivell individual mitjançant aquest formulari:

Inscriu-te aquí

CONSIDERACIONS GENERALS: 

  • L'organització es reserva el dret a modificar el calendari previst segons les inscripcions, necessitats o la previsió meteorològica.
  • L'activitat es destina a tots als membres de la comunitat universitària: estudiants, PAS i PDI de la Seu del Baix Penedès.