saltar al contingut principal
Cercar
URV

III Jornada d'Activitat Física i Esport a la Seu del Baix Penedès


El dimarts 12 de maig se celebrarà a la Seu del Baix Penedès la III Jornada d'Activitat Física i Esport. Aquesta és una de les tres jornades que durant aquest curs acadèmic se celebren en aquesta seu.

Aquesta iniciativa ha sorgit dels estudiants del Grau d'Educació Infantil i ha rebut el suport de la Responsable del Grau, del personal docent i PAS de la Seu i està organitzat i sostingut per EsportsURV, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports El Vendrell.

Programa:

9,15 h Trobada al Pavelló Santa Maria del Mar

9,30 h Iogalates

El Iogalates es una modalitat que mescla Ioga i Pilates per conseguir un nou esport que agafa les millors coses de cadascun.
 

11 -12,30 h

Opció 1: Marxa Nòrdica

Es farà una introducció a la Marxa Nòrdica i una sortida per la platja. L'activitat inclou els pals necessaris.

Opció 2: Tirolines

Les tirolines es faràn al Diver Parc al costat de la Seu.

INSCRIPCIONS:

El preu de les activitats de Marxa Nòrdica i de Tirolines es de 4 € cadascuna. Un cop realitzada la inscripció us enviarem un correu amb instruccions per fer el pagament.

Les inscripcions es realitzaran individualment mitjançant aquest formulari:

Inscriu-te aquí

CONSIDERACIONS GENERALS: 

  • Si no hi ha un mínim d'inscrits l'organització es reserva el dret de cancel·lar alguna de les activitats.
  • L'organització es reserva el dret a modificar el calendari previst segons les inscripcions, necessitats o la previsió meteorològica.
  • L'activitat s'ofereix a tots als membres de la comunitat universitària: estudiants, PAS i PDI de la Seu del Baix Penedès.