saltar al contingut principal
Cercar
URV

Fases Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris 2015


El proper dijous 12 de març tindran lloc les Fases Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris 2015. La ciutat de Sant Cugat del Vallès acollirà als quatre equips finalistes dels CCU15 en esports d’equip.

L’organització dels CCU15 són a càrrec d’una universitat catalana, que per torn rotatiu cada curs és una diferent. Aquest any l’encarregada d’organitzar els Campionats de Catalunya Universitaris és la Universitat Internacional de Catalunya que a fixat la ciutat de Sant Cugat com la ciutat de l’esport universitari acollint les jornades prèvies aquestes Fases Finals.

La Universitat Rovira i Virgili amb uns resultats molt exitosos en les prèvies d’aquest any , ha classificat a quatre equips. Els anys anteriors amb millor classificació van ser els CCU del 2009, 2011 i 2012 on es van poder classificar fins a tres equips.                                                       Desprès d’uns anys amb pocs o cap equip en aquestes finals aquest curs la URV estarà present a les Finals dels Campionats de Catalunya amb tres equips femenins i un equip masculí.

Molt destacable per tant, la participació i classificació femenina en aquests campionats. EsportsURV té sis equips femenins en competició (Bàsquet, Futbol Sala, Futbol 7, Handbol, Rugby 7 i Voleibol) i 5 equips masculins (Bàsquet, Futbol Sala, Futbol 11, Rugby 7 i Voleibol). Un total de 80 noies i 95 nois.

Els equips que disputaran les Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris 2015 seran les noies de l’Handbol, Futbol Sala i Voleibol. Els nois del Voleibol masculí tornaran a estar presents en unes finals desprès de ser l’únic equip URV finalista al 2013.   Cal dir que dels quatre equips, tres s’han classificat com a primers/es de grup, posició molt desitjada en aquestes finals perque et deixa en bon lloc de cara als rivals de les semifinals.

La expedició dels quatre equips URV sortirà en autocar dijous 12 de març a les 7’45h del Campus Catalunya direcció el Pavelló Municipal de Sant Cugat del Vallés . Els equips que els esperen en les semifinals seran, la Universitat de Girona a les noies del Voleibol (10h), la Universitat Pompeu Fabra en Futbol Sala femení (10h), la Universitat de Barcelona en Voleibol masculí (11h) i també la Universitat Pompeu Fabra en Handbol Femení (11h).