saltar al contingut principal
Cercar
URV

14a FESTA DE L'ESPORT UNIVERSITARI


Una vegada més, i ja són 14, hem celebrat la Festa de l'Esport Universitari. Volem  donar les gràcies a tots els que vau assistir i als que heu col·laborat perquè totes les activitats i actes sortissin bé.

La Festa es va iniciar amb les finals de les lligues universitàries de Futbol Sala i Futbol 7, que es van disputar a les instal·lacions del Club Gimnàstic de Tarragona.

El partit de Futbol Sala disputat entre Zas en toda la boca i Tronco va, va acabar amb el resultat de 2-2 donant la victòria a Zas en toda la boca a la tanda de penals.
Aston Birra i Los Pelusas van jugar la final de Futbol 7, jugat al camp de gespa artificial del Club Gimnàstic, finalitzant 3-3 proclamant-se, també a la tanda de penals, com a campió a Aston Birra.

El partit amistós de bàsquet entre PAS i PDI, disputat per primera vegada al nou Pavelló de la URV al Campus Sescelades, va ser un dels actes més divertits de la festa i amb una bona participació per part del personal de la URV.

Pel que fa a l'acte, vam contar amb la presència d'Andrea Fuentes, campiona del món de natació sincronitzada en modalitat duo i per equip, que ens va explicar com és la vida d'una esportista d'elit i com prepara la seva participació en les properes Olimpíades de Beijing.

Tot seguit, Andrea va entregar els trofeus de les lligues universitàries i els certificats de crèdits de lliure elecció a les millors seleccions i esportistes que han representat la URV en els Campionats de Catalunya i Espanya Universitaris.

Per últim, es va premiar a cinc dels nostres estudiants que, enguany, s'han acollit al Programa d'Esportistes d'Alt Nivell, cofinançat pel "Consejo Superior de Deportes" i pel Consell Social de la Universitat. Aquest programa té per objectiu el reconeixement econòmic i acadèmic de l'esforç que realitzen els esportistes d'alt nivell que són, a més, estudiants universitaris de la URV. Ja podeu veure algunes de les fotos que es van fer durant la festa.