saltar al contingut principal
Cercar
URV

European Universities Games 2016

Del 22 al 26 de juliol sis estudiants de la Universitat Rovira i Virgili participaran als European Universities Games 2016 a Croacia. Fa 10 dies, de l'11 al 15 de juliol, la URV ja va tenir representació en la modalitat de Karate. Àlex Asna es va desplaçar a Zagreb on va tenir lloc el campionat. No va poder ser i Àlex va caure en la primera eliminatòria.

En aquesta ocasió, la URV es desplaça a Rijeka juntament amb tota la expedició catalana de l'ECU (Esport Català Universitari). Les dotze universitats catalanes estaran presents per primera vegada de manera conjunta en uns EUG.

Tòfol Dauden, estudiant del doble Grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia serà el judoka (-73kg) representant URV.

A taekwondo tres noies seran la representació URV. Gibeth Gallego, estudiant de Dret en         - 57kg , Judit Asensio, estudiant de Fisioteràpia també en -57kg i Esther Moreno estudiant del Grau d'Anglès en -53kg

I a natació, Laura López , estudiant d'Enginyeria Química i Biel Arilla, estudiant de Fisioteràpia   són els  nedadors URV.

Més informació: http://eug2016.com/