saltar al contingut principal
Cercar
URV


 

El proper 6 d'abril se celebrarà el 'Dia Mundial de l'Activitat Física', sota el lema 'Acumuleu 30 minuts d'activitat física cada dia' i no només us volem animar a seguir aquest bon consell, sinó que també aprofitem l'oportunitat per convidar-vos als nostres 'Dissabtes ACTIUS D'ABRIL'!!!

Hem preparat diverses activitats per a que els soci/es d'esportsURV en pugueu gaudir de forma totalment GRATUÏTA tots els dissabtes d'abril: patinatge, kayak, bicicleta de muntanya i activitats aquàtiques. ACTIVA'T A L'ABRIL!!

ACTIVITATS PROGRAMADES

Apunta't a aquella que més t'agradi!! 

La primera  jornada que us proposem és la de patinatge, una jornada per aprendre i millorar la tècnica del patinatge en línia, des dels més experts als més principants. Però sobretot són jornades per passsar-ho bé, en un bon ambient i dirigides per monitors especialitzats.

PROCEDIMENT D'INSCRIPCIÓ

1. Tots aquells interessats en assistir a les activitats proposades haureu d'omplir el següent formulari (un formulari per cadascuna de les activitats):

FORMULARI PETICIÓ

2. Les places són limitades, així doncs, els primers en incriure's i que tingueu plaça garantida sereu informats a través d'un correu electrònic el dimecres i/o dijous de la setmana en que es realitzi l'activitat escollida

3. Aquells que no puguin assistir a l'activitat ens hauran d'informar per tal de poder alliberar la plaça i que pugui  gaudir  una altra persona de l'activitat al següent correu electrònic: esports@urv.cat

CONSIDERACIONS

  • No hi ha límit d'activitats, podeu apuntar-vos a totes les que vulgueu, sempre i quan us comprometeu a assistir-hi. 
  • Les activitats estan destinades només als soci/es d'esportsURV, els quals han de tindre pagada la quota corresponent. Tots aquelles persones que vulguin fer l'activitat i no siguin socis/es, podran inscriure's aquí.
  • Per a les activitats de 'Patinatge' i 'Bicicleta de muntanya'  és obligatori tenir l'assegurança voluntària  que ofereix la URV ; aquells soci/es que vulgueu realitzar l'activitat però no tingueu l'assegurança voluntària, la podeu contractar aquí per 9€. En el cas del PAS/PDI, l'activitat no contempla cap tipus d'assegurança. 
  • A les activitats de 'Patinatge' i 'Bicicleta de muntanya', els inscrits han de portar el material per l'activitat: patins, bicicleta, proteccions...
  • EsportsURV es reserva el dret d'anular qualsevol activitat que no arribi a un mínim d'inscrits.