saltar al contingut principal
Cercar
URV

Lliga universitària URV de futbol sala


Què és i a qui va dirigida ?

Esports URV organitza a  Reus una lliga de futbol sala per als  membres de la comunitat universitària. Aquests, formen els seus equips lliurement i encapçalats per un delegat que serà la figura oficial de l'equip. Les places són limitades amb un màxim de 16 equips.

Tots els participants han de ser socis/es d’Esports URV

El sistema de competició tindrà dues fases. Una primera "Fase regular" de joc amb tots els equips (15 jornades) i una segona fase de joc anomenada "Fase final" amb els 8 millors classificats de la fase anterior. 

Pavelló i horari de joc 

Els partits tenen lloc cada dimecres a Reus en dues instal.lacions diferents. Així, al Pavelló Olímpic de Reus es juguen 2 partits cada hora : 21'30h, 22'30h i 23'30h i al Polilleuger Alberich i Casas es juga un partit a les 22h i una altre a les 23h 

Durada: D'octubre a abril.

Inscripció d'equips (del 26 setembre a l’1 d’octubre) 

Fins a 16 equips es poden inscriure a la lliga. Els equips han de comptar amb un mínim de 10 jugadors. La inscripció d'equips és gratuïta, i el delegat de l'equip l'ha de realitzar del 26 de setembre (00:00h) a l'1 d'octubre (23:59h) . Com? El delegat ha d’enviar un correu electrònic a competicio(ELIMINAR)@urv.cat indicant:

- el nom de l’equip. Aquest nom no podrà tenir connotacions inapropiades a l’entorn esportiu i educatiu que es correspon . EsportsURV podrà anul.lar qualsevol nom que no s’ajusti als parametres indicats. 

- el nom de 10 jugadors com a mínim que formaran l’equip. Matriculats a la URV aquest curs 17/18. 

Les inscripcions s’aniran acceptant per rigorós ordre d’enviament fins arribar a 16 equips . Un cop les places estiguin exhaurides s’elaborarà una llista d’espera. En cas que algun equip inscrit (dels 16 primers)  es doni de baixa o no acompleixi els requisits, ens ficarem en contacte amb els equips de llista d’espera. 

EQUIPS INSCRITS (actualitzat a 28/09 15h)

 1. RATAS MECÁNICAS
 2. DRINK TEAM
 3. DESNUTRIDOS FS
 4. NOTTINGHAM PRISA
 5. FISIORENTINA
 6. TAJAX de AMSTERDAM
 7. PUNKARRADA FS
 8. ShalkeTeMeto
 9. AC KALÓ
 10. ARSENALGAS FC
 11. MEMBRILLOS DE TAMUDO
 12. MECANARINHA
 13. RECREATIVO DE JUERGA
 14. CASSALLA PARADISE
 15. STEAUA NOBEBERE
 16. RAYO VALLACAÑOS

Inscripció de jugadors (del 2 al 15 d’octubre) aquí

Només els socis d'Esports URV poden inscriure's a la lliga. Les inscripcions de jugadors s'han de fer del 2 al 10 d'octubre, i tenen un cost de 45€. Aquells jugadors que volen participar, però no tenen equip, poden posar-se en contacte(ELIMINAR) amb Esports URV per tal d'entrar a la borsa de jugadors sense equip.

Reconeixement de crèdits 

Mitjançant la participació en aquesta lliga, els estudiants poden obtenir el reconeixement d'un crèdit. Els únics requisits són un 80% d'assistència als partits i omplir la sol·licitud del reconeixement de crèdits (del 15 al 31 de gener) (mitjançant el codi 2204141). Preu: 3,79€ (sobretot indicar el nom i cognoms en el ingrés o transferència per detectar el pagament. El nº c/c està indicat en la sol.licitud).  

IMPORTANT: un cop tancat el termini no es podrà sol.licitar el crèdit per aquesta activitat.