saltar al contingut principal
Cercar
URV

Lliga universitària URV de futbol sala


Què és i a qui va dirigida ?

Esports URV organitza a  Reus una lliga de futbol sala per als  membres de la comunitat universitària. Aquests, formen els seus equips lliurement i encapçalats per un delegat que serà la figura oficial de l'equip. Les places són limitades amb un màxim de 16 equips.

Tots els participants han de ser d’EsportsURV.

El sistema de competició tindrà dues fases. Una primera "Fase regular" de joc amb tots els equips (15 jornades) i una segona fase de joc anomenada "Fase final" amb els 8 millors classificats de la fase anterior. 

Pavelló i horari de joc 

Els partits tenen lloc cada dimecres a Reus en dues instal.lacions diferents. Així, al Pavelló Olímpic de Reus es juguen 2 partits cada hora : 21'30h, 22'30h i 23'30h i al Polilleuger Alberich i Casas es juga un partit a les 22h i una altre a les 23h 

Durada: D'octubre a abril.

Inscripció d'equips 18/19  

Fins a 16 equips es poden inscriure a la lliga. Els equips han de comptar amb un mínim de 10 jugadors. La inscripció d'equips és gratuïta, i el delegat de l'equip l'ha de realitzar del 26 de setembre 2018 (00:00h) a l’1 d'octubre 2018 (23:59h) . Com? El delegat ha d’enviar un correu electrònic a competicio(ELIMINAR)@urv.cat indicant:

- el nom de l’equip. Aquest nom no podrà tenir connotacions inapropiades a l’entorn esportiu i educatiu que es correspon . EsportsURV podrà anul.lar qualsevol nom que no s’ajusti als parametres indicats. 

- el nom de 10 jugadors com a mínim que formaran l’equip. Matriculats a la URV aquest curs 18/19. 

Les inscripcions s’aniran acceptant per rigorós ordre d’enviament fins arribar a 16 equips . Un cop les places estiguin exhaurides s’elaborarà una llista d’espera. En cas que algun equip inscrit (dels 16 primers)  es doni de baixa o no acompleixi els requisits, ens ficarem en contacte amb els equips de llista d’espera. 

EQUIPS INSCRITS  

 1. Mecánica mucho kiii F.C.
 2. Ratas mecánicas
 3. Joakings
 4. Bayern de los Caídos
 5. AC Kaló
 6. DESNUTRIDOS 2.0
 7. Cassalla Paradise
 8. Esfínter de Milán. 
 9. Nottingham Prisa
 10. La Masrojana
 11. Fisiorentina
 12. Pudor Club Barcelona
 13. Los que iban a Ganar

Inscripció de jugadors 18/19

La inscripció i pagament de jugadors s'han de fer online ( AQUÍ ). Termini del 30 novembre al 17 de desembre.  El preu de participació a la Lliga Universitària URV de futbol sala és de 55€ per jugador .

Tots els jugadors/es de la Lliga URV han de ser d’EsportsURV, és a dir, han de tenir activada la nova modalitat de vinculació. ( AQUÍ

Aquells jugadors que volen participar, però no tenen equip, poden posar-se en contacte(ELIMINAR) amb Esports URV per tal d'entrar a la borsa de jugadors sense equip.

Reconeixement de crèdits 18/19

Mitjançant la participació en aquesta lliga, els estudiants poden obtenir el reconeixement d'un crèdit. Els únics requisits són un 80% d'assistència als partits i omplir la sol·licitud del reconeixement de crèdits (del 21 gener a l’1 de febrer) amb el CODI de l’activitat 2204146 . Preu del reconeixement del crèdit : 3.79€ 

IMPORTANT: un cop tancat el termini no es podrà sol.licitar el crèdit per aquesta activitat.