saltar al contingut principal
Cercar
URV

Normativa d'accés a les seleccions URV

Informació de les novetats per formar part de les seleccions URV aquest curs 19/20. Es recomana llegir tot atentament:

Els passos a seguir, per ordre,  són:

1-. Mirar la informació corresponent a l'esport que esteu interessats/es: /ca/vida-campus/extensio-universitaria/activitat-fisica/esport/competicions/campionats-catalunya/esports-equip/

2-. Omplir la  PRE-inscripció de sol·licitud per entrar a la prova de selecció: 

3-. Assistència OBLIGATÒRIA als entrenaments de proves de selecció. Aquestes dates es publicaran a la web corresponent de cada equip. IMPORTANT: si no s'assisteix als entrenaments de proves no es podrà formar part de l'equip. En cas de necessitar justificant d'assistència per classes, pràctiques o feina només ens l'heu de sol.licitar per correu electrònic.  

4-. En els esports que no hi hagi un mínim de PRE-inscrits no es convocarà entrenaments i per tant, no hi haurà equip el curs 19/20.

5-. En els esports, que tot hi haver un mínim de PRE-Inscrits, aquests/es no es presentin als entrenaments de proves de selecció, tampoc hi haurà equip el curs 19/20.

6-. Un cop el/la seleccionador/a tingui el llistat de jugadors/es definitius, aquests hauran de tramitar la seva vinculació amb EsportsURV. IMPORTANT: ja no existeix la taxa anual de 21€ de soci d'EsportsURV; en el seu cas, hi ha una alta de vinculació per sempre ( una única vegada mentre sigueu estudiantsURV) amb un cost de 26€.  

7-. Per últim, durant el curs, heu de tenir un compromís de responsabilitat amb l'equip , això és, sobretot als entrenaments ( que seran mínims) i les dues jornades de competició ( novembre i febrer aquest any a Hospitalet de Llobregat).

8-. L’estudiant rebrà un ajud econòmic pels costos que se’n derivin de la seva participació als CCU20 / CEU20 ( desplaçament i/o dietes). En el cas d’organitzar el desplaçament en autocar, no hi haurà ajud econòmic de desplaçament. 

En qualsevol cas, si teniu algun dubte o suggeriment us podeu ficar en contacte directament ( competicio@urv.cat)