saltar al contingut principal
Cercar
URV

Inscripció i pagament

REUNIÓ INFORMATIVA: DIMARTS 10 DE MAIG A LES 16'45h A LA SALA D'ACTES DE LA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ I PSICOLOGIA (Campus Sescelades) 

CAMPUS D'ESTIU 2016: el calendari d'inscripció i pagament s'iniciarà el 4 de maig i finalitzarà el 31 de maig 2016 a les 23:59h.                            

El procediment d'inscripció a seguir per tal de formalitzar definitivament una plaça per al vostre fill/a, és el següent:

  • Haureu d’omplenar la "Inscripció". IMPORTANT per inscripcions de més d'un nen/a:                                                                                                                    - fer una inscripció per cada nen/a.                                                                                - indicar on diu "nom i cognoms de l'assistent" el nom del nen/a (que s'haurà de tornar a ficar més avall)  .

INSCRIPCIÓ campus d'estiu 2016- termini finalitzat - Pots sol.licitar places lliures per correu electrònic a iolanda.santiago@urv.cat indicant: Nom i cognoms, data naixement,tipus de campus, setmanes necessàries i si és amb servei de menjador o sense. 

  • Haureu d'omplenar la "Fitxa mèdica i personal".  < s'enviarà per correu electrònic als inscrits >           

  • En el cas de ser la primera vegada que participeu al Campus d'Estiu URV també ens haureu de facilitar fotocopia de la targeta sanitària del Catsalut. (enviar a iolanda.santiago@urv.cat)

                                    PREUS CAMPUS ESTIU 2016    

                

INGRÉS BANCARI o TRANFERÈNCIA: ES54 2013 3074 68 0210237572 (IBAN)  Catalunya Caixa  

IMPORTANT:

Per a calcular el cost econòmic cal que tingueu present el nombre de setmanes d’inscripció, si es queda o no a dinar i que en el cas del 2n germà i següents inscrits hi ha un descompte respecte al preu inicial. 

Un cop inscrits no es retornaran els diners d'inscripció. Únicament es contemplarà un retorn econòmic en casos d'enfermetat, malaltia o lesió greu.