saltar al contingut principal
Cercar
URV

Inscripció i pagament


El calendari d'inscripció i pagament s'iniciarà el proper dia 13 de maig i finalitzarà el 3 de juny 2013.

El 13 de juny l'organització convocarà a tots els pares i mares dels nens i nenes inscrits a una reunió informativa sobre el Campus.

El procediment d'inscripció a seguir per tal de formalitzar definitivament una plaça per al vostre fill/a, és el següent:

  1. Haureu d’omplenar la "Inscripció" corresponent i realitzar un ingrés bancari a Caixa Tarragona per l’import corresponent a cada nen inscrit. Cal tenir present que a l’hora de fer l’ingrés s’haurà d'indicar com a ordenant el nom del nen/a al qual s’inscriu i com a concepte “Inscripció VI Campus d’Estiu”per tal de facilitar-ne el control.Aquest any com a novetat no caldrà que ens faciliteu còpia del rebut bancari, a tal efecte és molt important que identifiqueu l'ingrés amb el nom del nen/a. 
  2. També s'ha d'omplir la "Fitxa mèdica i personal". En el cas de ser la primera vegada que participeu al Campus d'Estiu URV també ens haureu de facilitar fotocopia de la targeta sanitària del Catsalut. (enviar a iolanda.santiago@urv.cat)
  •                                                           INSCRIPCIÓ 

  •                                                           FITXA MÈDICA i PERSONAL

El compte corrent és: c/c. 2013 3074 68 0210237572

Per a calcular el cost econòmic cal que tingueu present el nombre de setmanes d’inscripció, si es queda o no a dinar i que en el cas del 2n germà i següents inscrits hi ha un descompte respecte al preu inicial.

IMPORTANT:

La inscripció a la setmana 7 està en previsió de la organització de la mateixa. Per tant, no s'ha de fer el pagament fins que no hi hagi una confirmació de que es durà a terme. Això dependrà de la participació i si s'arriben als mínims establerts.

Un cop inscrits no es retornaran els diners d'inscripció. Únicament es contemplarà un retorn econòmic en casos d'enfermetat, malaltia o lesió greu.