saltar al contingut principal
Cercar
URV

Campus d'Estiu URV_2015


                        

 PLACES EXHAURIDES AL CAMPUS D'ESTIU URV 2015 . OBERTES LES INSCRIPCIONS AL "CAMPUS SETEMBRE URV" (del 6 al 17 de juliol) 

REUNIÓ INFORMATIVA: DIMARTS 9 DE JUNY A LES 17h A LA SALA D'ACTES DE LA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ I PSICOLOGIA (Campus Sescelades) 

VIII CAMPUS D'ESTIU URV  "EL CAMPUS EN ANGLÈS "                 

CAMPUS INFANTIL, nascuts del 2011(P.3) al 2009: El joc, valors educatius, tallers d'emocions, contes i aventures, tallers manuals,informàtica, cançoner, balls tradicionals, iniciació a l'esport, anglès adaptat,.....

CAMPUS ESPORTIU, nascuts del 2008 en endavant: Pràctica de tots els esports disponibles (futbol, bàsquet, hoquei,handbol, voleibol, atletisme, natació, rugby, curses d'orientació, ultimate frisbee,tennis, padel, patinatge, ...),  coneixement de les regles i normativa de joc, activitat física i corporal, tècnica adequada a l'edat, torneigs interns i miniolimpiades.

CAMPUS ARTÍSTIC i D'EXPRESSIÓ, nascuts del 2008 en endavant: expressió corporal, teatre,música, dibuix i pintura, ball,dansa i gimnàstica rítmica, tallers de bijuteria,manualitats, arts plàstiques,....

CAMPUS EN ANGLÈS: el "VIII CAMPUS D'ESTIU URV" estarà TOTALMENT INMERS EN ANGLÈS.  Adaptat a les edats i necessitats del grup.

Des del CAE organitzarem el VIII Campus d'Estiu per a nens i nenes, on els infants i joves realitzen diverses activitats dinamitzades pels monitors/es. El nostre objectiu és aconseguir la transmissió d'uns valors, normes i actituds i contribuir a millorar la formació integral dels nens i nenes

Organització " VIII Campus D'Estiu URV "

Sempre treballarem amb la intenció de ser un servei per a la comunitat més propera, amb el consentiment dels pares i mares, i amb l'objectiu de formar infants i joves per aconseguir que creixin com a persones des d'una perspectiva integral que té en compte el compromís social amb l'entorn.

Per a més informació us podeu adreçar:

 Centre d'Atenció a l'Estudiant

 Campus Catalunya

  Avda. Catalunya, 35, 43002 Tarragona

 977 558 834   /   977 558 833

iolanda.santiago(ELIMINAR)@urv.cat

 Atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h.

VII CAMPUS D'ESTIU URV 2014

VI CAMPUS d'ESTIU URV 2013

V CAMPUS d'ESTIU URV 2012

IV CAMPUS d'ESTIU URV 2011

III CAMPUS d'ESTIU URV_2010

II CAMPUS d'ESTIU URV_2009