saltar al contingut principal
Cercar
URV

Documents d'interès


Aspectes d'especial consideració:

 • Respectar els horaris establerts i puntualitat.
 • Marcatge a tota la roba del fill/a amb el seu nom
 • Aplicar al fill/a cada matí crema solar abans d’anar al Campus.
 • Lliurar al nen/a esmorzar que sigui fàcil de manipular i menjar.
 • Una ampolla petita d'aigua.
 • Portar el primer dia muda de recanvi en una bossa marcada amb el nom.
 • Els dies de piscina els nens/es han de dur el banyador posat de casa.
 • Dur una gorra per protegir-se del sol.
 • Sabates còmodes i fàcils de posar i treure.
 • Sempre que es pugui s'ha de venir amb la samarreta i motxilla del Campus d'Estiu URV, sobretot els dies de piscina, les sortides i els DIVENDRES.
 •     

              Full d'incidències.

               MENÚ DINAR JULIOL

ACTIVITAT DE PISCINA

Els més petits (de P.3 a P.5) tenen a la seva disposició una piscina de mides reduïdes a les mateixes instal.lacions del Campus. A partir de 1r gaudiran de la Piscina Municipal de Sant Pere i Sant Pau amb un horari de 9h a 10h. Els dies que us toqui piscina haureu de portar directament als nens/es a les 9h a la piscina, hi haurà un monitor desde les 8'50h. Un monitor sortirà de l'Escola Pràctiques a les 8'30h amb els nens/es del Servei d'Acollida que els hi toqui piscina.

Important portar casquet de piscina, xancles i tovallola. S'aconsella que portin el banyador ficat de casa.

SORTIDA PART ALTA TARRAGONA

Dimarts 12 de juliol es farà una sortida  per la Part Alta de Tarragona amb els  nens i nenes de 6 a 12 anys. El lloc de sortida serà el Campus Catalunya. Podreu deixar als vostres fills/es de 8h a 9h al mateix Campus Catalunya on es trobaran els monitors. A les 9h iniciarà la sortida cap a la part alta de Tarragona on faran gincanes i activitats diverses. Es farà una parada per esmorzar a les 10'30h a la zona del Rectorat, on es farà una fotografia de grup amb el Rector. Tot seguit visitaran la Casa de la Festa i finalitzaran la ruta tornant al Campus Catalunya on podreu recollir als vostres fills de 13'00h a 13'15h. Pels que es queden a dinar, l'escola ens proporcionarà un pícnic i la recollida la podreu fer de 14h a 15h al mateix Campus Catalunya.

MOLT IMPORTANT: PORTAR GORRA, LA SAMARRETA i MOTXILLA DEL CAMPUS.

AUTORITZACIÓ SORTIDA (omplir i enviar a iolanda.santiago(ELIMINAR)@urv.cat)

ENS VISITA LA SELECCIÓ DE RUGBY URV                           

Divendres 15 de juliol una representació de l'equip de Rugby de la URV visitarà als nostres nens i nenes. Els LLOPS i LLOBES realitzaran jocs de Rugby i donaran a coneixer una mica aquest esport tan universitari.

ENS VISITA LA COLLA JOVE XIQUETS DE TARRAGONA      

Dimecres 20 de juliol rebrem la visita de la Colla Jove de castells de Tarragona. Els morats faran activitats i els explicaran que és això del món casteller.  Primer estaran amb els més petits i desprès amb els més grans quan arribin de piscina.

Diari Tarragona 21 juliol 2011

TARRAGONA RADIO- El matí de Tarragona 20/07/11-   <<< ESCOLTAR-HO >>>

VISITA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS               

Els dies 18 i 22 de juliol rebrem la visita del Tècnic esportiu de la FC.Tennis que dirigirà uns quants exercicis amb la canalla.Dilluns amb els més petits i divendres amb el grup dels grans. Durant el nostre Campus tenim a la nostra disposició material de la Federació per a que els nens i nenes puguin disfrutar amb el tennis. Divendres 22 també ens visitarà la nostra Vicerrectora Dra Maria Bargalló i el Representant Territorial de Tarragona el Sr Pere Lluís Bergadà.

SORTIDA PONT DEL DIABLE                                              

Dijous 21 de juliol realitzarem una sortida al Pont del Diable. Serà una sortida de matí i la dinàmica d'arribada i recollida dels nens/es serà la habitual sense cap canvi. Important portar aigua, gorra i la samarreta del Campus

AUTORITZACIÓ SORTIDA (omplir i enviar a iolanda.santiago(ELIMINAR)@urv.cat)

VISITA A LA FACULTAT DE QUÍMICA                                

Dimarts 19 i Dimecres 27 de juliol realitzarem una visita a la Facultat de Química en el mateix Campus Sescelades. Veurem la Facultat per dintre i coneixerem com és un laboratori. També tindrem la oportunitat de realitzar algun "experiment" dintre d'alguna activitat del "Viu d'aprop la Química".

Aquesta visita tindrà lloc durant el matí del dimecres, per tant, el funcionament d'arribada i recollida serà el normal.

VISITA DE LA COLLA VELLA XIQUETS DE TARRAGONA                 

Dijous 28 de juliol serà el torn de la "vella" de Tarragona. Els matalassers faran activitats amb la canalla i explicaran els aspectes bàsics del món casteller. Serà una jornada divertida on els nostres nens i nenes podran disfrutar d'aquesta tradició tan nostre.