saltar al contingut principal
Cercar
URV

Activitats extraordinàries


ENS VISITA LA COLLA JOVE XIQUETS DE TARRAGONA      

DILLUNS 23 DE JULIOL , rebrem la visita de la Colla Jove de castells de Tarragona. Els morats faran activitats i els explicaran que és això del món casteller.  Primer estaran amb els més petits i desprès amb els més grans quan arribin de piscina.

ENS VISITA LA SELECCIÓ DE RUGBY URV                           

Una representació de l'equip de Rugby de la URV visitarà  DIMARTS 24 DE JULIOL als nostres nens i nenes. Els LLOPS i LLOBES realitzaran jocs de Rugby i donaran a coneixer una mica aquest esport tan universitari.

VISITA A LA FACULTAT DE QUÍMICA                                

DIMECRES 25 DE JULIOL visitarem  la Facultat de Química en el mateix Campus Sescelades. Veurem la Facultat per dintre i coneixerem com és un laboratori. També tindrem la oportunitat de realitzar algun "experiment" dintre d'alguna activitat del "Viu d'aprop la Química".

Aquesta visita tindrà lloc durant el matí , per tant, el funcionament d'arribada i recollida serà el normal.

VISITA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS               

Serà DIJOUS 26 DE JULIOL quan tinguem la visita del Tècnic esportiu de la FC.Tennis que dirigirà uns quants exercicis amb la canalla. Durant el nostre Campus tenim a la nostra disposició material de la Federació per a que els nens i nenes puguin disfrutar amb el tennis.

VISITA DEL GRUP "DAME BESOS" AUTORS DE LA CANÇó COMPETIR ÉS COMPARTIR

El proper divendres 13 de juliol rebrem la visita del grup Dame Besos i ens interpretaran la cançó "Competir és Compartir".  L'acte tindrà lloc al Saló d'Actes de la FCEP a les 12h. Tothom que vulgui podrà assistir, pares, mares i familiars.

escoltar la CANÇÓ "COMPETIR ÉS COMPARTIR"

SORTIDA PONT DEL DIABLE                                              

Dijous 12 de juliol realitzarem una sortida al Pont del Diable. Serà una sortida de matí i la dinàmica d'arribada i recollida dels nens/es serà la habitual sense cap canvi. Important portar aigua, gorra i la samarreta del Campus

AUTORITZACIÓ SORTIDA (omplir i enviar a iolanda.santiago(ELIMINAR)@urv.cat)

SORTIDA PART ALTA TARRAGONA

Dimarts 17 de juliol es farà una sortida  per la Part Alta de Tarragona amb els  nens i nenes de 6 a 12 anys. El lloc de sortida serà el Campus Catalunya. Podreu deixar als vostres fills/es de 8h a 9h al mateix Campus Catalunya on es trobaran els monitors. A les 9h iniciarà la sortida cap a la part alta de Tarragona on faran gincanes i activitats diverses. Es farà una parada per esmorzar a les 10'30h a la zona del Rectorat, on es farà una fotografia de grup amb el Rector. Tot seguit visitaran la Casa de la Festa i finalitzaran la ruta tornant al Campus Catalunya on podreu recollir als vostres fills de 13'00h a 13'15h. Pels que es queden a dinar, l'escola ens proporcionarà un pícnic i la recollida la podreu fer de 14h a 15h al mateix Campus Catalunya.

MOLT IMPORTANT: PORTAR GORRA i LA SAMARRETA del CAMPUS.

AUTORITZACIÓ SORTIDA (omplir i enviar a iolanda.santiago(ELIMINAR)@urv.cat)

VISITA DE LA COLLA VELLA XIQUETS DE TARRAGONA                 

Dimecres 18 de juliol els matalassers faran activitats amb la canalla i explicaran els aspectes bàsics del món casteller.