saltar al contingut principal
Cercar
URV

Campionats Universitaris d'esports d'equip


Com fer la inscripció per al curs 16/17:                          

1r-. INFORMACIÓ i INSCRIPCIÓ .                                        

2n-. PRESENTAR-SE A LES PROVES DE SELECCIÓ PER LA TRIA DE JUGADORS/ES. Trobareu les dates a la secció web de cada esport. Es recomana tenir un cert nivell de la modalitat esportiva concreta (estar federat o haver-ho estat el curs anterior).

3r-. SI NO HI HA UN NOMBRE MÍNIM DE JUGADORS/ES PER FORMAR L'EQUIP NO ÉS CREARÀ L'EQUIP EN QÜESTIÓ

4t-.ELS JUGADORS/ES SELECCIONATS/ES HAURAN DE FER-SE SOCIS/ES PER FORMAR PART EFECTIVA DE L'EQUIP (cost 21€).  

5è-. SI ETS JUGADOR D'ALGUNA SELECCIÓ URV POTS RECONÈIXER CRÈDITS SI ACOMPLEIXES EL MÍNIM D'ASSISTÈNCIA OBLIGATORIA (al 80% dels entrenaments i a les dues Jornades de competició. 

------------------------------------------------------------------------------------

Per al vostre coneixement, us comuniquem que en la Comissió de Docència, Estudiants i Comunitat Universitària que va tenir lloc el passat 7 d'octubre , es va aprovar la recomanació següent:

"Recomanar als centres de la URV que incloguin en els supòsits previstos a l'article 3 de la Normativa Acadèmica de Grau i Màster, pel que fa a la sol·licitud de realització de les activitats avaluatives en dates alternatives, a aquells estudiants que representin a la URV en competicions esportives, nacionals o internacionals, així com als estudiants que tinguin el reconeixement d'esportistes d'alt nivell d'acord amb la convocatòria que realitza la URV quan assisteixin a competicions nacionals o internacionals"

Aquesta recomanació serà incorporada en el redactat de la Normativa del curs vinent.

La participació dels/les esportistes als CCU per equips, compta amb el reconeixement d'1 crèdit ( Què és això ? )

La competició tindrà un sistema de competició de concentració. Aquesta es dividirà en dues jornades on tots els equips quedaran aplegats en una mateixa instal.lació per disputar els partits de lligueta amb classificació a les Fases Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris.  

Cal tenir present que tota la competició es desenvolupa a una sola volta; a un únic partit.

Informació dels Campionats de Catalunya Universitaris aquí.