saltar al contingut principal
Cercar
URV

Club Natació Reus Ploms


El Club Natació Reus Ploms disposa, dins les seves instal·lacions, de dues piscines cobertes de 25metres i una piscina olímpica descoberta de 50metres, per a què els seus socis i usuaris puguin gaudir, tant de forma lliure, com per a dur a terme els cursets de natació que ofereix també als socis d'esportsURV. A més, els socis d'esportsURV que siguin alta al Club Natació Reus Ploms podran gaudir lliurement de la pista d'atletime i, per un preu reduït, de les 3 pistes de pàdel i les 5 pistes de tennis.

Ofertes per als vinculats d'EsportsURV:

  • Els vinculats d'Esports URV gaudiran de la quota d'usuari individual reduïda de 30€/mensuals. Si desitgen participar en les activitats dirigides, el preu que hauran d'abonar és de 15€/mensuals. Per a les quotes familiars, cal consultar els descomptes vigents.* 
  • A més, per als vinculats d'Esports URV, la matrícula serà gratuïta
  • En el moment de fer-se usuari, els beneficiaris d'aquest acord gaudiran també de les ofertes generals que van sorgint periòdicament al Club, sempre sobre la base de 30€/15€, especificada al punt anterior. A dia d'avui, presentem les següents:

           A) Si paguen 2 mesos els regalem un mes d'Activitats Dirigides.

           B) Si paguen 3 mesos els regalem una mensualitat d'usuari.

  • Gaudiran a més d'un preu especial per als tiquets d'un dia que permeten fer ús de les piscines i de la pista d'atletisme, a 3,50€ (P.V.P. ordinari 6€). Aquests tiquets els podran adquirir a la recepció del Club amb un màxim de 4 tiquets/setmana.

*Cal tenir en compte el cost addicional de la targeta d'accés de 3€. 

**Al ser una entitat d'utilitat pública podeu desgravar de la declaració de la renda un 20% de les quotes abonades.

 Club Natació Reus Ploms

 Av. Marià Fortuny, 5

 43204 Reus

 977 757 520 

Més info a eCorreu: info(ELIMINAR)@reusploms.cat