saltar al contingut principal
Cercar
URV

La URV dona un nou impuls al patinatge


A través de la iniciativa de l'equip tècnic de la secció de Patinatge del Club Gimnàstic i amb el suport d'Esports URV, aquest any molts estudiants de Tarragona podran accedir a l'aprenentatge del patinatge en línia en horari d'extraescolar i també a les competicions de patinatge de velocitat.

Aquest és un nou projecte que té com a finalitat introduir el patinatge de velocitat a la província de Tarragona. No només s'ensenyarà la tècnica de velocitat, primer es reforça la base en aquest esport i quan el nen ja té un cert nivell pot escollir participar en les curses de velocitat i seguir perfeccionant la tècnica. També es faran activitats paral·leles de patinatge en família ,que tindran lloc alguns cap de setmana concrets, on també els pares podran assistir conjuntament amb els petits a classes d' iniciació i a les rutes urbanes.


Per altre banda, i per part d'Esports URV es farà un curs de Patinatge Urbà que dóna la possibilitat d'obtenir crèdits als estudiants.


Paral·lelament l'equip tècnic del Nàstic ha començat a treballar en l'organització d'un conjunt de curses escolars que es celebraran per primer cop a la província, on podran participar totes les escoles que ho vulguin. Aquests esdeveniments compten amb el suport de la Federació Catalana de Patinatge, el Consell Esportiu del Tarragonès i es celebraran a les instal·lacions del complex educatiu de la Laboral

Alexandra Palos. Patinatge Velocitat Gimnàstic de Tarragona