saltar al contingut principal
Cercar
URV

URV Summer Camp 2018


Des del Servei d’Atenció a la Comunitat Universitària (SACU) s’organitza l’URV Summer Camp. Es tracta de la 11a edició que en aquests deu anys de vida ha anat evolucionant i millorant. I és exactament amb aquesta idea d’evolució i millora que neix el nou URV Summer Camp, amb l’experiència del Campus d’Estiu URV i la innovació i actualitat d’una Universitat al dia i en constant evolució.

URV Summer Camp està dirigit a nens i nenes. Els monitors/es són estudiants de la Universitat Rovira i Virgili que dinamitzen les activitats dels infants i joves amb la transmissió d’uns valors i coneixements que la mateixa Universitat ens ofereix per tal de contribuir a una millora en la formació integral.

URV Summer Camp 2018 tindrà lloc del 25 de juny al 27 de juliol.

Modalitats

Hi ha disponibles 4 modalitats:

  1. Summer Camp for kids: nascuts del 2012 al 2014. Continguts: el joc, valors educatius, tallers d'emocions, contes i aventures, tallers manuals,informàtica, cançoner, balls tradicionals, iniciació a l'esport, piscina petita...
  2. Sport Summer Camp: nascuts del 2011 al 2006. Continguts: PISCINA de dl a dj, pràctica de diferents esports, coneixement de les regles i normatives pròpies de cada esport.
  3. Dance Summer Camp: nascuts del 2011 al 2006. Continguts: dansa, ball, expressió corporal, música, coreografies, instruments. 
  4. Creative Summer Camp: nascuts del 2011 al 2006. Continguts: tallers creatius, dibuix, pintura, tecnologia, informàtica. Taller de fotografia (NOVETAT) amb la col.laboració de la Fundació Catalunya La Pedrera (Hemeroteca Tgna), només els dijous 5,12,19 i 26 juliol.

NOVETAT. Pels nascuts el 2005 i anteriors aquest estiu podran gaudir de les activitats del URV Summer Lab

Totes les modalitats tindran una introducció al vocabulari específic en anglès.

Trets d’identitat d’URV Summer Camp

Sempre treballarem amb la intenció de ser un servei per a la comunitat més propera, amb el consentiment dels pares i mares, i amb l'objectiu de formar infants i joves per aconseguir que creixin com a persones des d'una perspectiva integral que té en compte el compromís social amb l'entorn.

Reunió informativa

Es convoca una reunió informativa DIMARTS 22 MAIG, 16’45h a l’Aula 104 de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia.

Col.laboren: