saltar al contingut principal
Cercar
URV

URV Summer Camp 2017


Des del Servei d’Atenció a la Comunitat Universitària (SACU)  s’organitza el “URV Summer Camp” . Es tracta de la 10a edició de l’anomenat  “Campus d’Estiu URV “ que en aquests deu anys de vida ha anat evolucionant i millorant . I és exactament amb aquesta idea d’evolució i millora que neix el nou URV Summer Camp, amb l’experiència del Campus d’Estiu URV i la innovació i actualitat d’una universitat al dia i en constant evolució .  

URV Summer Camp està dirigit  a nens i nenes. Els monitors/es són estudiants de la Universitat Rovira i Virgili que dinamitzen les activitats dels infants i joves amb la transmissió d’uns valors i coneixements que la propia universitat ens ofereix per tal de contribuir a una millora en la formació integral.  

“URV Summer Camp 2017” tindrà lloc del 26 de juny al 28 de juliol. 

 Hi ha disponibles 4 modalitats : 

1-. Summer Camp for kids: nascuts del 2011 al  2013    *Continguts: el joc, valors educatius, tallers d'emocions, contes i aventures, tallers manuals,informàtica, cançoner, balls tradicionals, iniciació a l'esport, piscina petita ,..... 

 2-. Sport Summer Camp : nascuts del 2002 al 2010    *Continguts: piscina, pràctica de diferents esports, coneixement de les regles i normatives pròpies de cada esport, torneigs interns i miniolimpíades. 

3-. Dance Summer Camp: nascuts del 2002 al 2010     *Continguts: dansa, gimnàstica artística, ball, expressió corporal, música, coreografies, cant, instruments, zumba,….

4-. Creative Summer Camp: nascuts del 2002 al 2010  *Continguts: tallers creatius, dibuix, pintura, tecnologia, informàtica, teatre, circ….      

Totes les modalitats tindran una introducció al vocabulari específic en anglès.                         

Trets d’identitat "URV Summer Camp ":

Sempre treballarem amb la intenció de ser un servei per a la comunitat més propera, amb el consentiment dels pares i mares, i amb l'objectiu de formar infants i joves per aconseguir que creixin com a persones des d'una perspectiva integral que té en compte el compromís social amb l'entorn.

Reunió informativa: 

Es convoca una reunió informativa a l’Aula Magna de  Facultat de Ciencies de l’Educació i Psicologia el proper dilluns 22 de maig a les 16’45h.