saltar al contingut principal
Cercar
URV

Curs de submarinisme


El submarinisme és l'activitat de nedar per sota d'aigua amb o sense l'ajuda d'equips especials. Esports URV organitza un curs d’iniciació amb una durada de 25h per tots aquells membres de la comunitat universitària que vulguin adquirir les nocions necessàries per practicar-lo, començant per classes teòriques, seguides per immersions en piscina i acabant amb una immersió al mar.

On es farà?

Les classes teòriques s’impartiran al Campus Catalunya de la URV, mentre que les pràctiques es faran a la Societat d'Exploracions Submarines (SES) de Tarragona.

Quan es farà?

El curs es durà a terme durant la setmana del 26 de novembre al 3 de desembre. Les classes es distribuiràn de la següent manera:

Dates Horari Tipus de classe Lloc
26, 27 i 28 de novembre De 19 a 21h Classe teòrica Aula del Campus Catalunya
29 i 30 de novembre De 18:30 a 21h Pràctica en piscina  
1 i 2 de desembre De 9,30 a 14,30h Immersió en el mar instal·lacions del Ses
3 de desembre De 19 a 21h Classe teòrica Aula del Campus Catalunya

Preu

  • Preu EsportsURV: 180€
  • Preu no EsportsURV : 230€

Destinataris i places:

Tindran preferència d'inscripció els membres de la comunitat Universitària. Posteriorment s'obriran les places que restin als amics i familiars de la CU. En cas de ser una persona aliena a la CU, caldrà inscriure's a l'activitat amb una persona de la CU.  Places : 6 màximes, 3 mínimes.

Assegurança:

Aquesta activitat disposa d'assegurança pels inscrits, però cal que portin un certificat mèdic oficial. EL SES els facilitarà tota la informació. Tanmateix el SES tramitarà la llicencia federativa.

Reconeixement acadèmic

Aquesta activitat ofereix la possibilitat de reconeixement acadèmic: 1 cd ECTS

Inscripcions

A determinar per part de l'administrativa segons les necessitats del Servei.. Per formalitzar l’inscripció, heu d’accedir a aquest enllaç

CONSIDERACIONS GENERALS

  • Si no hi ha un mínim d'inscrits l'activitat pot ser anul·lada.
  • No es reserven places.
  • És imprescindible saber nedar.