saltar al contingut principal
Cercar
URV

Curs de submarinisme


El submarinisme és l'activitat de nedar per sota d'aigua amb o sense l'ajuda d'equips especials. Esports URV organitza un curs d’iniciació amb una durada de 25h per tots aquells membres de la comunitat universitària que vulguin adquirir les nocions necessàries per practicar-lo, començant per classes teòriques, seguides per immersions en piscina i acabant amb una immersió al mar.

On es farà?

Les classes teòriques s’impartiran al Campus Catalunya de la URV, mentre que les pràctiques es faran a la Societat d'Exploracions Submarines (SES) de Tarragona. Els participants d’aquest curs gaudiran de l’avantatge de ser socis del SES durant un any, amb accés gratuït a les seves instal·lacions i un 50% de descompte en el lloguer del material.

Quan es farà?

El curs es durà a terme durant la setmana del 23 al 29 d’octubre. Les classes es distribuiràn de la següent manera:

Dates Horari Tipus de classe Lloc
23, 24 i 25 d’octubre De 19 a 21,30h Classe teòrica Aula 415 del Campus Catalunya
26 i 27 d'octubre De 18 a 22h Pràctica en piscina  
28 i 29 d'octubre De 9,30 a 14,30h Immersió en el mar instal·lacions del Ses

Preu

  • Preu soci: 175€
  • Preu no soci: 210€

Requisits

Per tal de participar en aquest curs, cal ser soci d’Esports URV i obtenir un certificat mèdic oficial d’aptitud per realitzar submarinisme amb escafandra. El certificat mèdic és obligatori per a qualsevol bussejador. Podeu dirigir-vos al Centre Mèdic IV Torres (telèfon: 977 21 57 58) per fer-lo. Té un cost de 45€, que no està inclòs en el preu de la matrícula del curs. Quan aneu heu d'especificar que veniu de part de la SES.

Reconeixement acadèmic

Els estudiants de la URV que participin en aquest curs obtindran un (1) crèdit. (acumulables durant el curs acadèmic).

Inscripcions

Les inscripcions es fan del 25 de setembre al 18 d’octubre de 2017 (fins a les 13h). Per formalitzar l’inscripció, heu d’accedir a aquest enllaç