saltar al contingut principal
Cercar
URV


 La 19ª Festa de l’Esport Universitari ha tancat curs acadèmic ple de novetats, així com una bona actuació per part dels postres estudiants en el diferents Campionats de Catalunya i Espanya.

El 6 de juny, vam commemorar al nou club de la ciutat, l’Otto Zuzt, la participació dels nostres universitaris en les diferents disciplines, els quals han portat el nom de la Universitat Rovira i Virgili arreu del territori. En l’acte, també vam guardonar als guanyadors de les lligues interuniversitàries de futbol sala, futbol 7, bàsquet i pàdel i vam reconèixer l’esforç dels nostres Esportistes d’Alt Nivell.  

Un recull de fotografies va fer palesa l’ampliació de la oferta d’activitat física i esport que durant aquest curs acadèmic ha tingut boníssima acollida, amb una participació de més de 400 estudiants.  Els nou curs de Patinatge Urbà, la I Cursa Orienteering URV o la inclusió de la temàtica de coaching salut en les nostres xerrades d’Hàbits Saludables han estat algunes de les novetats. També destaquem la organització dels primers ‘Dissabtes Actius d’Abril’ on els nostres socis i sòcies van poder gaudir de jornades gratuïtes d'activitat física i esport de lleure, practicant Patinatge, bicicleta de Muntanya, Kayak, windsurf i pati català.  

En definitiva, una jornada distesa on vam poder agrair a tots els membres de la comunitat universitària que participen de les nostres activitats el seu interès i a tots els professionals de l’esport, les entitats, les associacions i els clubs de la nostra comarca la seva implicació a favor de l’activitat física i l’esport.