saltar al contingut principal
Cercar
URV

La Marató de TV3 al Campus Terres de l'Ebre


URV - Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Tortosa, 19 de desembre de 2011

Informacions campus Terres de l’Ebre de la URV

El campus Terres de l’Ebre de la URV recull més de 5.500 euros euros per a ‘La marató’ de TV3

5.515 euros. Aquesta és la xifra exacta que el campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha recollit enguany per a ‘La marató’ de TV3 amb la venda de butlletes per al sorteig d’una cistella. El número premiat va ser el 3.996, un número que no va ser venut, és per això que l’organització té previst tornar a fer el sorteig de la cistella durant aquesta setmana. El nou número premiat es publicarà en aquesta mateixa web la propera setmana.

Com els últims anys, van ser moltes les persones que van participar en la caminada solidària des del parc municipal Teodor González i que va arribar, per primer any, al nou Campus. Un cop allí, els assistents van ballar la Flashmob de ‘La marató’, dirigits per les escoles de ball de Tortosa Neus Rodés i Llibertat Curto. Després que el pallasso Muniatto amenitzés l’acte, els assistents van fer la tradicional enlairada de globus. Finalment, l’escola de ball Llibertat Curto va cloure l’acte amb una actuació. Per primer any, Televisió de Catalunya va fer diverses connexions en directe al seu programa.

Des de la direcció del Campus s’ha agraït la col•laboració “de tots els que han fet possible que, un any més, la nostra solidaritat s’hagi fet palés amb la participació en la Marató de TV3 per la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits”. “Aquesta edició, la nostra recollida ha estat de 5.515 euros, que ha superat de manera considerable la de l’any anterior, així que ens hem de felicitar”, han dit.

Fa cinc anys que el Campus organitza activitats en motiu de La marató.
 

En el segon sorteig, realitzat el dia 22 de desembre,  el número premiat ha sigut el 529.

Si voleu veure les imatges de la jornada, cliqueu aquí.