saltar al contingut principal
Cercar
URV

IV Lliga de Debat Universitari URV

Lliga de Debat Universitari 2016

29 de febrer al 4 de març

Del 29 de febrer al 4 de març tindrà lloc la quarta edició de la Lliga de Debat Universitari de la URV, organitzada pel Consell d'Estudiants. El tema del debat és: "Cal demostrar uns mínims de coneixements polítics per tenir dret a vot?"

La IV Lliga de Debat Universitari de la URV té com a objectiu, com en l'edició anterior, fomentar el debat i l'intercanvi d'idees dins de la comunitat universitària. Cada edició gira sobre un tema d'actualitat respecte el qual un dels equips ha de defensar la postura a favor i l'altre la postura en contra.

El guanyador de la Lliga de Debat de la URV podrà participar en representació de la Universitat Rovira i Virgili a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives d'Universitats que agrupa les Universitats dels territoris de parla catalana.

Tots els detalls sobre la Lliga de Debat, de la composició dels equips fins als criteris de valoració, passant pel desenvolupament del debat i altres temes els teniu al Reglament:

Reglament IV Lliga de Debat Universitari 

Premis

  • Equip guanyador: 750€ 
  • Equip finalista: 450€
  • Millor orador: 200€ 

 

Com fer la inscripció?

Fins el dia 24 de febrer podeu accedir al següent formulari per registrar-vos.

Formulari

  • En primer lloc heu de dir si sou un equip o bé un participant individual. En aquest segon cas, i segons la quantitat de persones que s'inscriguin individualment es formarà un o diversos equips.
  • Un cop definit això, haureu d'omplir les dades que es demanen per a que us poguem inscriure correctament. Recordeu revisar el Reglament per no cometre errors en la funció dels membres de l'equip.

Material de suport

En aquest apartat posem a la vostra disposició una sèrie de recursos que us resultaran d'utilitat per preparar la vostra participació a la II Lliga de Debat de la URV:

Materials recomanats

http://www.vives.org/files/2015/10/Manual-de-participaci%C3%B3-2016.pdf

 

Fulls de valoració

En els següents enllaços teniu els documents que faran servir els jutges per a les valoracions.

La competició

En aquest espai publicarem tota la informació sobre el desenvolupament de la competició, incolent la classificació, els horaris, etc.