saltar al contingut principal
Cercar
URV

Ajuts A+C+D

Durant el curs el Consell d'Estudiants i l'Oficina de l'Estudiant convoquen diversos tipus d'Ajuts dels quals us podeu beneficiar.
 

Convocatòria d'ajudes A, B, C i D [DESEMBRE 2015] - RESOLTA

Resolució CE/12/2015, 18 de Desembre de 2015, del Consell d'Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili, per s'atorguen els ajuts als estudiants de les modalitats: per assistir a congressos ja realitzats (A), per activitats culturals (C) i d'ajuts econòmics pels representants d'estudiants per assistir a plenaris d'òrgans de representació, fruit de la convocatòria del 30 de Novembre de 2015.


Convocatòria d'ajudes A, C i D[MAIG 2016] - RESOLTA

Resolució CE/7/2016, 27 de Juny de 2016, del Consell d'Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili, per la qual s'atorguen els ajuts als estudiants de les modalitats: per assistir a congressos ja realitzats (A), per activitats culturals (C) i d'ajuts econòmics pels representants d'estudiants per assistir a plenaris d'òrgans de representació , fruit de la convòcatoria del 30 de Maig de 2016.

 

CONVOCATÒRIA JUNY 2016 → oberta fins el 10 de JUNY

Convocatòria d'ajuts als estudiants per activitats culturals (MODALITAT C)

(* El PDF no funciona correctament amb alguns exploradors web, descarregar amb el boto secundari i la funció "guardar com")

Convocatòria d'ajuts als estudiants per assistir a congressos (MODALITAT A)


Convocatòria d'ajuts als representants d'estudiants per assistir a plenaris d'òrgans de representació (MODALITAT D)