saltar al contingut principal
Cercar
URV

EL REBUT DE MATRÍCULA

El rebut de matrícula és el full en PDF que s'obté un cop heu finalitzat l'automatrícula.

Recordeu que és la prova que esteu matriculat/da durant el curs actual. Cal desar-lo per tenir-ne una còpia. Durant els cinc dies naturals posteriors a la data en què us heu matriculat podeu tornar a entrar a l'aplicació d'automatrícula i imprimir el vostre rebut. Després d'aquests cinc dies, podreu obtenir-lo a través de la plataforma “Els meus rebuts”.

En el rebut de matrícula hi consten les assignatures en què us heu matriculat, les taxes d'altres conceptes associats a la matrícula, els terminis de pagament, els descomptes aplicats, l'import total i informació legal.

Hi ha diversos tipus de rebut, segons la forma de pagament escollida:

  • Domiciliació

El vostre rebut és merament informatiu i us informa del venciment del pagament o dels terminis, si és el cas.

  • Rebut en efectiu

Es genera un rebut amb un codi de barres. Heu de fer personalment el pagament, anant a una de les entitats bancàries indicades o bé fent el pagament per banca en línia o banca electrònica; disposeu de la informació bancària necessària per fer-ho (emissora, referència, identificació i import) al codi de barres que apareix al peu del rebut de matrícula.

  • Targeta de crèdit

Heu de fer el pagament en línia en el moment de formalitzar la matrícula indicant el número de la targeta, la data de caducitat i el codi de seguretat. Cal que la targeta estigui associada a un compte amb fons suficients per fer possible el càrrec corresponent.