saltar al contingut principal
Cercar
URV

Informe Tercera Missió


Comunitat universitària i acció social

Voluntariat

L'Oficina de Voluntariat canalitza les inquietuds dels membres de la comunitat universitària que volen col·laborar en activitats de voluntariat.

Cooperació local

L'Com a resultat de l’èxit de la “Cursa Solidària URV”, el Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària ha promogut i finançat els “Horts Socials URV”, un projecte innovador i socialment oportú que combina ecologisme, solidaritat i transversalitat.

Cens d'estudiants amb discapacitat

La URV disposa d’un Pla d’atenció a la discapacitat amb l’objectiu de facilitar l’adaptació de l’estudiantat amb discapacitat.

Programa Alumni (amics i amigues)

Programa d'Aprenentatge-Servei (APS)

L’Aprenentatge-Servei (APS) és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte, en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo (Puig & Palos).

Esports URV. Curs 2014-15

Esports URV promou l’activitat física i l’esport així com els hàbits de vida saludables tant per als estudiants com per la resta de la comunitat universitària. Ho du a la pràctica mitjançant diversos programes d’activitats.

Observatori de la Igualtat

Organitza, en col·laboració amb altres unitats, diferents activitats al voltant de la igualtat entre homes i dones dirigides tant a la comunitat universitària com al públic extern, centres d'educació de secundària, personal tècnic de les administracions públiques i a la societat en general.

La URV ha assumit la vicepresidència de la Xarxa Equality.

Borsa d'Habitatge i residències universitàries

Pla de medi ambient

A través del Pla de medi ambient la URV incorpora els objectius mediambientals a la gestió diària de la institució.

La URV fomenta la reducció de la despesa en energia elèctrica, la millora de l’ús del sistema de recollida selectiva d’escombraries i l’ús del transport públic entre la comunitat universitària.

Actuacions del Consell Social de la URV. Any 2015

Entre les diverses funcions del Consell Social hi ha l'impuls de l'activitat de tercera missió de la universitat; en aquest sentit, destaca que en els darrers deu anys ha destinat el 45% del seu pressupost anual a projectes relacionats amb la tercera missió de la URV.