saltar al contingut principal
Cercar
URV

Salutació del rector

En nom de la Universitat Rovira i Virgili, us dono la benvinguda al nostre web. En aquestes pàgines hi trobareu la informació més rellevant de la nostra institució: els ensenyaments de primer i segon cicle, els programes de doctorat i els de formació contínua, l’activitat de recerca i de transferència de coneixement i de tecnologia, els serveis a la comunitat universitària, la gestió i el govern.

A més, ens agradaria que aquest web us transmetés la imatge de la nostra universitat com la d’una institució pública moderna d’ensenyament superior al servei d’una regió molt dinàmica, les comarques del sud de Catalunya; una institució compromesa en el desenvolupament harmònic de la societat, a partir de la generació de coneixement i la formació de professionals i ciutadans implicats en la defensa dels valors de l’humanisme, el civisme i el respecte al medi, i una institució decididament immersa en el procés de convergència cap als espais europeus d’educació superior i de recerca.

Per tot això, desitjo que gaudiu de la vostra visita en línia a la URV i que, mitjançant aquesta experiència virtual, esdevinguem bons companys de viatge.

Josep Anton Ferré Vidal
Rector