saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Carme Borbonès

  • Membre del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars de la Generalitat
  • Presidenta de Cáritas a Catalunya

Carme Borbonès

Carme Borbonès

Carme Borbonès i Brescó és membre i Secretaria del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars de la Generalitat de Catalunya i professora de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquest Consell és un òrgan col·legiat assessor del president de la Generalitat i del Govern, en matèries de polítiques orientades a impulsar un procés de desenvolupament del sistema de benestar social i de la família. Els seus membres provenen de l’àmbit associatiu, acadèmic, empresarial o professional.

També és presidenta de Càritas a Catalunya. Aquesta organització humanitària de l’Església Catòlica desenvolupa una acció de recolzament i promoció social a diversos grups socials en situació de precarietat i/o exclusió social; ajuda als marginats de la societat, els dóna refugi per alguns dies, alimenta als més necessitats i presta serveis bàsics de salut.

És Premi Persona i Democràcia (2012), que atorga l'entitat sense ànim de lucre Persona i Democràcia-Joaquim Xicoy en reconeixement a la "tasca exemplar caracterizada per valors humanístics i democràtics”.
 

Currículum
(PDF 0.01Mb)