saltar al contingut principal
Cercar
URV

25 anys de la URV


La vostra solidaritat val doble

Durant el curs 2016-17, la URV doblarà cada euro d'aportació particular que rebi el Centre de Cooperació al Desenvolupament "URV Solidària". Amb motiu dels 25 anys de la creació, la Universitat vol incentivar els programes de la URV Solidària, l'organisme que des del 1999 ha sabut canalitzar el compromís social de la comunitat universitària i ha participat en més de quaranta projectes de cooperació internacional.

Coincidint amb els pitjors moments de la crisi, la URV Solidària ha impulsat prop d'una vintena de projectes d'acció a nivell local i més de 200 persones estan implicades en accions de voluntariat. La URV solidària es finança, en part, amb aportacions de la Universitat i del Consell Social, però necessita la contribució de tothom per sostenir la tasca que està duent a terme, emblema de la universitat implicada que volem.

Per això, de forma extraordinària, la Universitat ha pres el compromís de fer una aportació addicional al pressupost anual de la URV Solidària, de manera que per cada euro particular que l'organització recapti durant la celebració institucional dels 25 anys, la Universitat n'aportarà un altre. Us convidem a participar en les activitats que organitza la URV Solidària i a col·laborar amb una aportació econòmica.