saltar al contingut principal
Cercar
URV

Convocatòria d'ajuts a la innovació


Convocatòria Tipus d'ajut Organisme Termini Descripció
III Certamen de Ideas y Proyectos de Innovación para Jóvenes Innovació Gobierno de España - Ministerio de Economía y Competitividad - Consejo Superior de Investigaciones Científicas - Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología

Tancada

setembre de 2015

Un primer premi dotat de 2.500 € i un iPad i un segon premi dotat de 2.000 € i un iPad per la proposta d'un projecte referent a qualsevol àrea científico-tècnica.

Enllaç

La innovación en el sistema financiero. Efectos de la crisi Innovació Cátedra UAM-Accenture en Economía y Gestión de la Innovación

Tancada

30 d'octubre

Premi dotat amb 6.000 € per a un treball inèdit d'investigació amb una extensió de 7.000 a 12.000 paraules.

Bases

Premis Emprèn i sorprèn Projectes empresarials innovadors Diputació de Tarragona

Tancada

maig 2014

Projectes empresarials innovadors, que presenten una idea diferent a les existents i/o un toc original, creatiu, enginyós o pioner a la demarcació de Tarragona.
Subvencions per al foment de sol·licituds de patents i models d'utilitat

a) Subvencions per a la sol·licitud d'una patent o d'un model d'utilitat davant les oficines nacionals de paÏSos tercers o oficiness regionals de patents.

Ministeri d'Indústria, Turismes i Energia

Tancada

04/07/2013

a) Estimular la protecció internacional de la tecnologia a través de les patents o dels models d'utilitat.


b) Fomentar la protecció de les invencions nacionals a través de patents o models d'utilitat tant de la PIMEs com de les persones físiques.

b) Subvencions a les activitats realitza des dins del procediment internacional PCT, subvencionant els tràmits de sol·licitud, recerca internacional o examen preliminar.
c) Subvencions a les sol·licituds de patents i models d'utilitat espanyols, comprenent els tràmits de sol·licitud i /o informe de recerca (IET).
Nuclis d'Innovació Tecnològica - Transnacionals Eranet (Manunet) Innovació ACC1Ó

Tancada

29/07/2013

Ajuts a projectes en forma de Nuclis d’Innovació Tecnològica destinats a incentivar la realització de projectes de R+D amb component internacional en el sector del manufacturing.
Nuclis d'Innovació Tecnològica - Transnacionals Eranet (Transport) Innovació ACC1Ó

Tancada

04/11/2013

Ajuts a projectes en forma de Nuclis d’Innovació Tecnològica destinats a incentivar la realització de projectes de R+D amb component internacional en el sector del Transport.
Nuclis d'Innovació Tecnològica - Transnacionals Eranet (BiophotonicsPlus) Innovació ACC1Ó

Tancada

16/09/2013

Realitzat en consorci amb un mínim 2 empreses independents (1 empresa catalana + 1 empresa d’una regió/país participant al programa corresponent).
Innoempresa Desenvolupament Individual Innovació ACC1Ó

Tancada

06/09/2013

Ajut per a projectes individuals de desenvolupament de nous productes diferencials que aportin avantatges competitius a l’empresa.
Innoempresa Co-Desenvolupament Innovació ACC1Ó

Tancada

06/09/2013

Ajut per a projectes col·laboratius de desenvolupament de nous productes diferencials que aportin avantatges competitius a l’empresa.
Innoempresa Sistemtització Innovació ACC1Ó

Tancada

06/09/2013

Ajut per a gestionar el procés d’innovació de forma sistemàtica, de manera que l’empresa desenvolupi el seu propi model de gestió de la innovació amb l’ajut d’un assessorament extern.
Préstec i+i Innovació ACC1Ó

Obert

31/12/2014

Préstecs en condicions preferents de garanties per al finançament del circulant i inversions d’empreses que realitzen projectes d’innovació, internacionalització i industrialització.
Programa de suport a la innovació de les PYMES (2007-2013)
 
Innovació Ministeri d'Economia i Competitivitat Tancada Suport a la innovació i la competitivitat de les pymes mitjançant la realització de projectes d'àmbit tecnològic, organitzatiu i de gestió empresarial
 
7FP. Cooperació. Ciències socioeconòmiques i humanitats: FP7-SSH-2013-1
 
Cooperació Unió Europea

Tancada 31/01/13

Projectes col·laboratius: Projectes integrats de gran escala (LCP)