saltar al contingut principal
Cercar
URV

Agenda


Activitats previstes:

2018

23 de maig

Visita a SEAT MARTORELL i a Leitat (Terrassa) amb els estudiants del Màster d’Emprenedoria i innovació empresarial.

                     

9 de maig

Visita a PRBB (Barcelona) amb els estudiants del Màster d'Emprenedoria i innovació empresarial.

Activitats realitzades:

2 de maig

Visita a FURV i 1 TECNIO-URV (Tarragona) amb els estudiants del Màster d'Emprenedoria i innovació empresarial.

26 d’abril

XXII Simposi de Economia eSPORTS « Quan un videojoc passa a ser un negoci de masses » .

Díptic de la jornada. Logo de la jornada. Infografia.

18 d’abril

Visita ICIQ (Institut Català d'Investigació Química) y CTQC (Centre Tecnològic de la Química a Catalunya) con los estudiantes del Máster de emprendimiento e innovación empresarial.

16 - 18 de abril

Visita a la Fira Alimentària 2018 con los estudiantes del Máster de emprendimiento e innovación empresarial.

11 d’abril

Ponència sobre start-up a càrrec de Pere Condom, director del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

4 d’abril

Presentació de l’informe « Fusions i adquisicions: el cas de la indústria del software a Catalunya» a càrrec de Carles Méndez. Ubicació: Sala de Graus de la Facultat d'economia i empresa de Reus. Hora: 13 h. amb la presència de Grupo Castilla (Programas Gestión de Recursos Humanos - Sistema de control de personal)i de Gabriel Domènech, director del Clúster TIC Catalunya Sud.

Link del video de la jornada:

27 i 28 de febrer

Entrega del «PREMI-INNOVA» en el 6è workshop WIPE - PhD Student Workshop on Industrial and Public Economics

26 de febrer

Presentació de l’Informe de Conjuntura 4 trimestre de 2017 a càrrec de Joaquím Margalef i la Directora de la Càtedra, la Dr. Mercedes Teruel.

Lloc: Cambra de Comerç de Valls. Hora: 12h. 

14 de febrer

15:00 h. a 17:00 h. XERRADES D'INNOVACIÓ a càrrec del Catedràtic Agustí Segarra als alumnes del Màster d’Emprenedoria i innovació empresarial.

13 de febrer

Aquest acte es troba en el marc dels actes que organitza el Departament d’Economia de la URV.

9:30 h. a 12:30 h. en el Aula 0.7 (Facultat d'Economia i Empresa) Curs a càrrec d’Alessio Moneta « Causal analysis within the framework of structural autoregressive models>>.

13:10 h. a 14: 00 h. a la Sala de Graus (Facultat d'Economia i Empresa) Seminari a càrrec de Moneta, Alessio i Stepanova, Elena. «Exporting and productivity as part of the growth process: Results from a structural VAR».

6 de febrer

Jové, Elisenda i Segarra, Agustí. « Determinants of energy efficiency and renewable energy in European SMEs». VI International academia symposium: Facing the energy transition: Markets and networks. Destaquem la ponència d'Agustí Segarra, Catedràtic del departament d'economia.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017

Novembre

  • I Ciclo de cinema en Economia i Innovación. Dies: 14, 15 i 16 de novembre a les 18 hores a la Sala de Graus de la Facultat d’Economia i Empresa.
  • Presentació del llibre "El rol de la creativitat en la creació d'empreses a Catalunya". Dia: 3 de novembre de 2017 a les 13 hores a la Sala de Graus de la Facultat d’Economia i Empresa. Link video presentació:

Juliol

Juny

  • Presentación del Ranking Universitario CYD 2017. Día: 22 de junio de 2017 a las 13 horas en la Sala de Grados de la Facultad de Economía y Empresa.

Mayo

Mayo y Junio

  • V Edición del Curso de Gestión de la Innovación. Se trata de un curso de 20 horas durante los jueves del mes de mayo y el primer jueves de junio en la Facultad de Economía y Empresa. Más información.

Mayo

2016


Diciembre

Presentación del informe "El impacto en las empresas catalanas de las ayudas públicas a la I+D". Día: 15 de diciembre de 2016 a las 17:30 horas en la Sala de Grados de la Facultad de Economía y Empresa.

Noviembre

Jornada sobre "La innovación tecnológica en el mundo de la música contemporánea". Día: 22 de noviembre de 2016 a las 17:30 horas en la Sala de Graus de la Facultad de Economía y Empresa.

Junio y Julio

IV Edición del Curso de Gestión de la Innovación. Se trata de un curso de 20 horas durante los martes del mes de junio y el primer martes de julio en la Facultad de Economía y Empresa. Más información.

Jornada sobre "Ayudas financieras, CDTI y Gestión de proyectos de I+D+i". Día: 7 de junio a las 16 horas en la Sala de Graus de la Facultad de Economía y Empresa.

Mayo

Jornada sobre "Las innovaciones en material deportivo: La experiencia de Òscar Cadiach en el alpinismo". Día: 26 de mayo a las 18 horas en la Sala de Graus de la Facultad de Economía y Empresa.

Febrero

Jornada de presentación del informe "Qué objetivo persiguen las empresas catalanas cuando innovan". Día: 23 de febrero a las 17:30 horas en la Sala de Graus de la Facultad de Economía y Empresa.

2015


Junio

Nuevo curso sobre Gestión de la Innovación. Se trata de un curso de 20 horas durante los martes del mes de junio en la Facultat d'Economia i Empresa. Más información.

Febrero

Jornada de presentación del libro "100 qüestions d'economia: primer la vida que la borsa". Dia: 19 de febrero, a las 18:00h en la Sala de Grados de la facultad de Economía y Empresa de la URV.

2014

Octubre

Jornada "Del invento a la innovación pasando por la patente". Dia: 23 de octubre, a las 17:30h en la Sala de Grados de la Facultad de Economía y Empresa de la URV.

Junio

Nuevo curso sobre gestión de la innovación. Se tracta de un curso de 20 horas durante los martes y jueves del mes de junio en la Facultad de Economía y Empresa. Más información.

2013

Diciembre

Taller d'innovació i Emprenedoria. Lugar: Cambrils. Días: 27 de noviembre, 4 y 11 de deciembre de 4 a 8h. 

Noviembre

Taller d'innovació i Emprenedoria. Lugar: Vila-Seca. Días: 10, 26 de noviembre y 10 de deciembre de 4 a 8h.

Octubre

Jornada sobre "La innovació a debat: com podem innovar si no aprenem del passat?" . Día: 24 de octubre, a las 17.30 h Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES).

Jornada  "La desgravación fiscal de las actividades de innovación".  Jueves 10 de octubre, a las 17.30 h en la Sala de Actos del Colegio de Ingenieros Industriales de la Demarcación de Tarragona.

Taller d'innovació i Emprenedoria. Llugar Móra d'Ebre. Días: 1, 8 y 23 de octubre de 4 a 8h. Programa

Taller d'innovació i Emprenedoria. Lugar: El Vendrell. Días: 22, 24 y 30 de octubre de 4 a 8h. Programa

Mayo

Jornada "Innovació i vigilància tecnològica" Martes 28 de mayo a las 17.30 hrs en a la Sala de Graus de la Facultad de Economía y Empresa

Taller d'innovació i Emprenedoria. Llugar: Reus. Días: jueves 9, 16 y 23 de mayo de 4 a 8 h. Programa

Abril

Curso sobre gestión de la innovación. Durada: 20 horas. Fechas: 5 martes durante los mesos de abril y mayo. Horario: de 16 a 20 horas . Més información

Taller d'innovació i Emprenedoria. Lugar: Amposta. Del 11 al 25 de abril de 4 a 8 h. Programa

Jornada Recerca i innovació les dues cares de la moneda Martes 9 de abril a las 17.45 hrs en la Sala de Graus de la Facultad de Economía y Empresa

Taller d'innovació i Emprenedoria. Lugar: Salou. Días: 19, 26 y 5 de marzo de 4 a 8 h. Programa

Febrero

Presentación del informe: "Qui és qui en el món de la innovació a Tarragona". Martes 19 de febrero a las 17.30 en la Sala de Graus de la Facultad de Economía y Empresa. Programa

Enero

Tallers d'innovació i d'emprenedoria. Lugar: Castell de Santa Coloma de Queralt. Dies: 15, 22 y 29 de enero de 4 a 8 h. Programa

2012

Diciembre

Jornada sobre incentivos fiscals de fomento de la innovación  Martes 4 de diciembre a las 17.30 h, en la Sala de Graus de la Facultat de Economía y Empresa. Programa

Taller de innovación y empendeduría en Valls. Días 27 de noviembre, 4 y 11 de diciembre de 16 a 20 h en el Edificio de Casa Caritat.

Noviembre

Presentación libro: Una visió econòmica del llarg segle XX al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Dia: 15 de noviembre

Jornada para reflexionar sobre la realidad actual de las economías occidentalse a cargo del Dr. Antón Costas, catedrático de Política Económica de la Universidad de Barcelona. Jueves 15 de noviembre a las 17.30h en la Sala de Graus de la Facultad de Economía y Empresa.  Programa de la jornada

III Jornadas de Innovación y de Emprendeduría en la  Sénia. Días: 9, 16, 23 y 30 de noviembre de 16 h a 20 h en los  Bajos del Telecentre de la Sénia. Programa

Junio

Workshop: on firm growth and innovation, Campus Catalunya URV,Tarragona. Días: 28 y 29 de junio.

Debate: Com en sortim, d'aquesta? Tres perspectives perifèriques: Grècia, Portugal i Espanya. Lunes 18 de junio a las 18.00 horas en la Sala de Graus de la Facultad de Economía y Empresa.

Mayo

Presentación libro: El poder de las ideas. Impactos de la URV sobre la societad a cargo del'Hble. Sr. Andreu Mas-Colell, consejero de Economía y Conecimiento de la Generalitat de Catalunya. Martes 8 de maig, a las 18 h, en la Aula Magna de la Facultad de Economía y Empresa.

Febrero

Jornada:Tarragona 10 comarques industrials. Presentació dels informes: "Creació, tancament i supervivència d'empreses a Tarragona".Martes 21 de febrero a las 18.30hrs en la Facultat d'Economia i Empresa de la URV.

2011

Diciembre

Taller: Novetats fiscals de les deduccions en l'impost sobre societats de les despeses dels projectes d'R+D+i. jueves 15 de diciembre, a las 16.00hrs, Sala de Graus de la FCEE.

Noviembre

Nueva Jornada: Ajuts a les empreses sobre les activitats d'innovació. Com desgravar les inversions de les empreses?. Jueves 3 de novembre, a las 18.00hrs, Sala de Grau de la FCEE. Más información. Presentación

Octubre

Jornada: Les xarxes socials com a element innovador a les empreses. Jueves 6 d'octubre, a las 18.00hrs, Aula Magna de la FCEE. Más información. Presentación

Julio

Curs sobre la gestió de la innovació a les pimes (04/07/2011- 14/07/2011 de 16 a 20 hrs. a la FCEE)

2010

Diciembre

Presentació del llibre: "El nostre sistema territorial d'innovació". Jornada sobre la indústria de l'automòbil: els reptes de futur. Día: 9 de diciembre.

Presentació del llibre: "El nostre sistema territorial d'innovació". Jornada sobre la indústria de l'automòbil: els reptes de . futur. (Acta)

Noviembre

Les TIC i la innovació a les empreses  Día: 11 de noviembre.

Les TIC i la innovació a les empreses (Acta)

Septiembre

Finances, Innovació i Creació d'empreses: El Paper de les Institucions Financeres Día: 23 de septiembre.

Junio

Innovació i perspectives del Turisme a la Costa Daurada Día: 22 de junio.

Innovació i perspectvies del Sector Agroalimentari Día: 17 de junio.

La importancia d'innovar. Innovar en què i per què?

Innovació en el sector agroalimentari a Catalunya: estratègia i resultats

2009

Diciembre

Què poden oferir els centres tecnològics a les empreses? Día: 2 de diciembre.

Taller sobre la Gestió de la Innovació i la Desgravació Fiscal (Valls) Día: 1 de diciembre.

Noviembre

Taller sobre la Gestió de la Innovació i la Desgravació Fiscal (Tortosa) Día: 30 de noviembre.

Taller sobre la Gestió de la Innovació i la Desgravació Fiscal (Tarragona) Día: 23 de noviembre.

Taller sobre la Gestió de la Innovació i la Desgravació Fiscal (Reus) Día: 19 de noviembre.

Julio:

Les desgravacions fiscals de les activitats d'innovació Día: 9 de julio.

Les desgravacions fiscals de les activitats d'innovació (Presentación)

Les desgravacions fiscals de les activitats d'innovació (Acta)

Abril:

Serà l'e-book el substitut de l'i-pod? Día: 9de abril.

Serà l'e-book el substitut de l'i-pod? (Presentación)

Serà l'e-book el subsitut de l'ipod? (Acta)