saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra d'Inclusió Social

Quaderns per a la Inclusió Social

             

La col·lecció “Quaderns per a la Inclusió Social” és el vehicle periòdic d’anàlisi i de reflexió sintètica al voltant d'uns temes que en aquests temps preocupen la societat: la vulnerabilitat i l’augment de riscos socials. A més, vol aportar respostes i propostes per millorar i optimitzar els processos i mètodes d’intervenció social, identificant problemàtiques en funció de l’entorn per aportar coneixement i pensament a un objectiu específic: el manteniment i l’enfortiment de la cohesió social.              

La publicació periòdica d'aquests quaderns té un doble objectiu:

1.  Mostrar d’una manera sintètica un conjunt de temàtiques analitzades i estudiades des de l’activitat desenvolupada per la Càtedra d’Inclusió Social. 

2. Posar a l’abast dels diferents professionals, administracions i estudiosos, eines i estratègies puntuals que permetin trobar respostes a l’ampli conjunt de fets socials que sovint desconcerten per la “novetat” i el grau d’impacte que se’n deriva. 

Podeu accedir gratuïtament als números publicats fins ara clicant als enllaços: 

Número 1. Any 2011. "La socialización de la pobreza: cambios en los perfiles de la población pobre en España". Àngel Belzunegui Eraso, Carme Borbonès i Brescó, Francesc Valls Fonayet

Número 2. Any 2012. "Sinergies en temps de crisis: els centres especials d'ocupació". Sílvia Giménez Rodríguez

Número 3. Any 2012. "Pobreza y discapacidad en España". Francesc Valls Fonayet

Número 4. Any 2015. "La vivienda en la crisis: la promoción del alquiler y el alqyuiler social desde una perspectiva comparada". Àngel Belzunegui Eraso, Rosa María García Teruel, Núria Lambea Llop, Elga Molina Roig