saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra d'Inclusió Social

Membres de la Càtedra

A continuació es sintetitza una breu descripció dels investigadors vinculats a la Càtedra.

 Dra. Carme Borbonès i Brescó

Directora Honorífica de la Càtedra d'Inclusió Social des de la seva creació. És Doctora en Ciències de l'Educació i professora de la Universitat Rovira i Virgili, també des de la seva creació. Ha estat degana de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, Vicerectora d'Estudiants, d'Extensió Universitària i Secretària General. Actualment exerceix de Professora Emèrita en aquesta universitat. És Secretària del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars de la Generalitat de Catalunya. Igualment, és presidenta de Càritas Catalunya i Patrona de la Fundació FOESSA (Fomento de Estudios Sociales y de Sociología Aplicada), entre altres càrrecs.

Correu electrònic: carme.borbones(ELIMINAR)@urv.cat

 Dr. Àngel Belzunegui Eraso

Director de la Càtedra d'Inclusió Social. És Doctor en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. És Professor Titular de la Universitat Rovira i Virgili i professor visitant de la Universitat de Rennes 2, de la Universitat de Montpellier 3 i de la Universitatde Fribourg. També és coordinador del grup de recerca Social & Business Research Laboratory (SBRlab), grup de recerca interuniversitari i interdisciplinar entre la sociologia, l'economia i el dret.

Correu electrònic: angel.belzunegui(ELIMINAR)@urv.cat

 Dr. Francesc Valls Fonayet

Doctor Europeu en Sociologia per la Universitat Rovira i Virgili. Tècnic Investigador de la Càtedra d'Inclusió Social. A més, és Professor Associat en aquesta universitat i professor visitant a la Universitat de Montpellier 3.

Correu electrònic: francesc.valls(ELIMINAR)@urv.cat