saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra d'Inclusió Social


Membres de la Càtedra


Dra. Carme Borbonès i Brescó 

Directora Honorífica de la Càtedra d'Inclusió Social.

És Doctora en Ciències de l'Educació i professora de la Universitat Rovira i Virgili, també des de la seva creació. Ha estat degana de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, Vicerectora d'Estudiants, d'Extensió Universitària i Secretària General. Actualment exerceix de Professora Emèrita en aquesta universitat. És Secretària del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars de la Generalitat de Catalunya. Igualment, és presidenta de Càritas Catalunya i Patrona de la Fundació FOESSA (Fomento de Estudios Sociales y de Sociología Aplicada), entre altres càrrecs.     


Dr. Àngel Belzunegui Eraso

Director de la Càtedra d’Inclusió Social.

És Doctor en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. És professor Titular de la Universitat Rovira i Virgili i professor visitant de la Universitat de Rennes 2, de la Universitat de Montpellier 3 i de la Universitatde Fribourg. També és coordinador del grup de recerca Social & Business Research Laboratory (SBRlab), grup de recerca interuniversitari i interdisciplinar entre la sociologia, l'economia i el dret.


Dr. Francesc Valls Fonayet

Tècnic Investigador de la Càtedra d'Inclusió Social.

Doctor Europeu en Sociologia per la Universitat Rovira i Virgili. A més, és Professor Associat en aquesta universitat i professor visitant a la Universitat de Montpellier 3.