saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible - Universitat d'Estiu de la URV


Curs de la Càtedra DOW/URV i beques.

La Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible organitza aquest any 2012 un curs emmarcat en la Universitat d’Estiu de la URV 2012 que porta per títol: "La petjada ecològica de Catalunya: interpretació i aplicació a escala municipal" (2, 3, 4  i 5 de juliol de 2012), coordinat pel Dr. Joan Alberich, professor del Departament de Geografia de la URV.

Per tal de facilitar la participació dels alumnes, la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible ha convocat un total de10 beques de matriculació

Els interessats en les beques han d'enviar la sol·licitud acompanyada necessàriament d'una carta de motivació, en format PDF, en la que s'exposin els interessos personals per matricular-se en aquest curs. A la sol·licitud cal també especificar si l'alumne desitja convalidar crèdits de lliure elecció. En cas de no especificar-ho, s'entendrà que no ho desitja.

L'enviament s'ha de fer a l'adreça de correu electrònic: desenvolupament.sostenible(ELIMINAR)@urv.cat. La data límit d'enviament és el dia 10 de juny de 2012.

Aquells que demanin beca no han d'efectuar el pagament de la matrícula. En cas de resolució negativa, llavors s'hauria de fer efectiu el pagament del curs. 

La resolució de les beques adjudicades es publicarà al web de la Càtedra el dia 11 de juny de 2012.

Per a més informació consultar els  següents documents: