saltar al contingut principal
Cercar
URV

Curs de la Universitat d'Estiu 2013 - Turisme: eina de cooperació per a un desenvolupament sostenible. Realitat o ficció?


Entre els dies 1 i 5 de juliol de 2013 ha tingut lloc al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili el curs d'estiu URV 2013 "Turisme: eina de cooperació per a un desenvolupament sostenible. Realitat o ficció?", coordinat per la Dra. Marta Nel·lo, professora del Departament de Geografia de la URV.

Aquest curs ha comptat amb la col·laboració de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, el Centre de Cooperació URV Solidària, COODTUR i la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible.

La Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible va convocar un total de 12 beques.

El curs, en el qual hi ha hagut un total de 19 inscrits, ha comptat amb ponents experts en l'àmbit del turisme, la cooperació i el desenvolupament sostenible, tant de la pròpia Universitat Rovira i Virgili com també d'altres centres universitaris: Universidad de Jaén, Leeds Metropolitan University, Universitat de Barcelona, Universitat d'Alacant, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de València i Universidad de La Laguna. De la mateixa manera també hi han participat membres d'organitzacions com Fórum Turismo Responsable, el Centre de Cooperació URV Solidària, SETEM o Viatges Solidaris Agència Tarannà.

Acte d'inauguració del Curs d'Estiu. [D'esquerra a dreta] Dra. Marta Nel·lo (Coordinadora del curs), Dr. Salvador Anton (Degà de la Facultat de Turisme i Geografia), Dra. Encarnació Ricart (Vicerectora de Societat i Relacions Institucionals) i Sr. Ignasi Cañagueral (Dow Chemical Ibérica).