saltar al contingut principal
Cercar
URV

Beques de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible per participar a la Universitat d'Estiu URV 2015


La Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible realitza la convocatòria de 10 beques per participar al curs d'estiu: “Ferrocarril, turisme i sostenibilitat: una perspectiva des de la Costa Daurada” (2015016).

Aquest curs de la Universitat d'Estiu 2015, es realitzarà el dia 18 de juny en horari de tarda a l’Antena del Coneixement de Cambrils, carrer Sant Plàcid, 18-20, de Cambrils. Aquest curs està coordinat pel Dr. Aaron Gutiérrez Palomero, professor del Departament de Geografia de la URV.

Podeu consultar les dades i el programa al tríptic.

Les beques de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible consistiran en la totalitat del preu de la matrícula d'aquest curs d'estiu.

Els alumnes interessats en obtenir aquestes beques han de descarregar, omplir i enviar en format PDF el document de sol·licitud a l'adreça electrònica de la Càtedra DOW/URV (desenvolupament.sostenible@urv.cat). Document al qual hauran d'incorporar un text entre 300 i 500 paraules, on expliquin quina és la seva motivació per participar en aquest curs d'estiu.

Els alumnes que vulguin optar a aquestes beques NO s'han de matriculat al curs d'estiu fins a saber la resolució d'aquesta convocatòria.

La data límit de recepció de sol·licituds serà dijous dia 10 de juny de 2015. La resolució tindrà lloc com a molt tard el dia 11 de juny i els alumnes seleccionats rebran un correu de confirmació.

Un cop rebuda aquesta confirmació, els alumnes seleccionats hauran de realitzar la matrícula com a becaris de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible.