saltar al contingut principal
Cercar
URV

“Ethica, el joc de les finances ètiques” present a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV


Amb l'inici del curs acadèmic 2015 - 2016 la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible ha realitzat aquesta mateixa setmana dos tallers "Ethica: el joc de les finances ètiques", als alumnes del Grau de Turisme i del Grau de Geografia i Ordenació del Territori dintre l'assignatura Fonaments de Desenvolupament Sostenible dirigida pel Dr. Òscar Saladié.

Aquestes dues sessions s'engloben dintre la Línia 5_Ambientalització curricular del Pla de medi ambient de la URV, amb l'objectiu d'incorporar la visió sostenibilista en el currículum pedagògic implicant la gestió docent en el desenvolupament del pla d'acció ambiental.

Durant el transcurs de les dues sessions els alumnes van ser conscients dels possibles afectes que pot tenir a escala econòmica, social i ambiental les seves decisions que es prenen en la gestió dels diners, ja que aquesta ha de ser una decisió responsable i ètica.

Els alumnes es van distribuir en grups, per una banda el grup dels banquers, amb l'objectiu de gestionar i vendre els seus productes, i per l'altra les famílies, les quals havien d'adquirir els productes que els diferents bancs els hi proposaven, sempre pensant amb quin impacte social i ambiental podrien tenir les seves inversions i negocis.

Des de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible s'agraeix la participació dels alumnes de l'assignatura Fonaments de Desenvolupament Sostenible dins del taller "Ethica: el joc de les finances ètiques".