saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible - Presentació Informe


Presentació de l'Informe sobre la docència i la recerca en sostenibilitat i medi ambient a la Universitat Rovira i Virgili

Dimecres, 26 de setembre, a les 18.30 h, a la sala de graus del campus Catalunya (av. Catalunya, 35, Tarragona), tindrà lloc la presentació de l'Informe sobre la docència i la recerca en sostenibilitat i medi ambient a la Universitat Rovira i Virgili, realitzat en el marc de les activitats de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible i coordinat pel professor del Departament de Geografia Joan Alberich.

L'estudi ha estat elaborat per la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible amb l’objectiu de quantificar, analitzar i valorar la docència i la recerca que s’elabora actualment a la Universitat Rovira i Virgili (URV) en matèria de medi ambient i sostenibilitat.

Es tracta doncs, d’un treball exhaustiu de recopilació de la informació que els diferents organismes i institucions de la pròpia URV (facultats, departaments, centres i instituts de recerca, etc.) posen a l’abast de la comunitat universitària – per diversos i variats canals, però amb un protagonisme cada cop més gran de la xarxa d’Internet – sobre la seva tasca quotidiana en recerca i docència.

En el decurs de l'acte s'impartirà la ponència: "Per què ens cal un nou model productiu?", a càrrec del Dr. Ramon Folch, director general de l'Estudi Ramon Folch i Associats (ERF) i redactor del Pla de medi ambient de la URV. 

Us adjuntem la INVITACIÓ a l'acte.

Cas que vulgueu assistir-hi, si us plau confirmeu-nos la vostra assistència al tfn. 977558004 o bé a l'adreça electrònica secgpr@urv.cat.