saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible - Links d'interès


CÀTEDRA DOW/URV DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

  • Sostenibilitat a Dow Chemical Company
  • Dow Chemical Company, patrocinadora de la Càtedra de Desenvolupament Sostenible, és una empresa de productes químics que combina el poder de la ciència i la tecnologia amb l’element “humà” per a millorar contínuament allò més essencial del progrés humà. L’empresa ofereix un ampli ventall de productes i serveis per a clients d’aproximadament 160 països. D’aquesta manera, Dow connecta química i innovació, però sempre respectant els principis de la sostenibilitat. Un mèrit que se li ha atribuït és el de col·laborar a la preservació i millora del nostre medi ambient, salut i seguretat. 
  • Mòdul Equitat i Sostenibilitat de l’APQUA
  • Mòdul Alimentació i Sostenibilitat de l’APQUA
  • El Projecte APQUA (Aprenentatge de Productes Químics, els seus Usos i Aplicacions) és el resultat de la col·laboració entre el Departament d'Enginyeria Química de la URV i el programa SEPUP (Science Education for Public Understanding Program) del Lawrence Hall of Science de la Universitat de Califòrnia a Berkeley, EUA. APQUA és un projecte educatiu dirigit a tota la població, centrat en els productes i els processos químics, i en el risc que el seu ús representa per a les persones i per al medi. El link es dirigeix als programes docents Equitat i Sostenibilitat i Alimentació i Sostenibilitat, creats per APQUA amb el patrocini de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible.

El Mòdul Equitat i Sostenibilitat és un conjunt d'activitats interdisciplinàries adreçat a l'alumnat del segon cicle d'ESO i Batxillerat, l'objectiu principal del qual és que l'alumnat prengui consciència de les desigualtats que es donen en la vida dels habitants de diferents països del món i que el ritme de consum dels països desenvolupats no afavoreix el desenvolupament sostenible.

El Mòdul Alimentació i Sostenibilitat, és un altre conjunt d'activitats interdisciplinàries adreçat a l'alumnat del segon cicle d'ESO i Batxillerat, que treballa la sostenibilitat de l'alimentació humana, tenint en compte l'aspecte social, ambiental i econòmic de la mateixa.